حسن رستمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: طی سال جاری تعداد زنجیرههای تولید طیور از پنج زنجیره یکپارچه به هشت زنجیره یکپارچه رسیده که در این راستا توان پوشش جوجهریزی ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه، ظرفیت ذخیرهسازی استراتژیک در بخش خصوصی ۴۰۰۰ تن و توان صادرات افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۵۰ درصد تولید گوشت مرغ و ۱۰ درصد تولید تخم مرغ استان در قالب زنجیره تولید صورت میگیرد، افزود: وجود ۱۴۸۴ واحد پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۱ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۸۱۱ قطعه با توان تولید ۲۴۹ هزار تن گوشت مرغ در سال از جمله ظرفیتهای خراسان رضوی به شمار میرود.
مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: جایگاه خراسان رضوی با رشد ۲۰ درصدی تولید مرغ ارتقا یافته و از رتبه ۵ در سال ۱۳۹۹ به رتبه ۴ در سال ۱۴۰۲ رسیده است.
رستمی با اشاره به رشد ۱۴.۵ درصدی ظرفیت پرورش و فعالسازی واحدهای تولید تخم مرغ استان و ایجاد ۱۶۵ شغل مستقیم جدید در این حوزه خاطرنشان کرد: خراسان رضوی با وجود ۲۵۷ واحد پرورش مرغ تخمگذار به ظرفیت ۱۲ میلیون و ۵۷۳ هزار و ۳۸۶ قطعه با توان تولید ۱۸۳ هزار و ۸۷۳ تن تخم مرغ، رتبه ۲ کشور در این زمینه را داراست.
انتهای پیام