مجتبی ظفری پور در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی بنام طرح «فجرانه» که از ۱۷ بهمن آغاز و تا اردیبهشتماه سال آینده ادامه دارد، مبلغ اعتبار خرید ۲۲۰ هزار تومان به ازای هر نفر برای دهکهای یکم تا هفتم اختصاص یافته است که نسبت به مرحله قبل طرح کالابرگ الکترونیک میزان حمایت دولت از مبلغ ١٢٠ هزار تومان اعتبار تشویقی کالابرگی به ٢٢٠ هزار تومان افزایش یافته و شرط خرید ٢٠٠ هزار تومانی نیز برای دریافت اعتبار خرید کالابرگی حذف شده است.
وی افزود: در طرح فجرانه، ۱۱ قلم کالای اساسی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریز مغذیها و ویتامینهای لازم برای هر فرد منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران شامل شیر، پنیر، ماست، تخم مرغ، گوشت مرغ، روغن، ماکارونی، برنج، قند و شکر، حبوبات و گوشت منجمد قرمز با قیمتهای مبنا سال ١۴٠١ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ١۴٠١ با قیمت روز ١۴٠٢ از محل یارانه جدید دولت تامین میشود.
ظفری پور، نرخ مصوب این اقلام را مبلغ ۷۴۳ هزار و ۹۵۰ تومان عنوان کرد و با بیان اینکه، این ۱۱ قلم به نرخ روز سال ۱۴۰۲ محاسبه میشوند، ادامه داد: در این طرح مبلغ ۵۲۳ هزار و ۵۰۰ تومان توسط شخص پرداخت میشود و مابه التفاوت آن یعنی ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان مابقی، از محل اعتبار کالابرگ محاسبه میشود.
وی خطاب به مردم و مشمولین مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک "فجرانه" ویژه دهکهای اول تا هفتم، گفت: این طرح حداقل به مدت ٣ ماه اعتبار دارد و هر ماه تا ١٧ ماه بعد شارژ انجام میشود و جای هیچگونه نگرانی نیست. بطور مثال مردم میتوانند در ماه اول طرح تا ١٧ اسفند به مرور بر اساس نیاز عادی خانوار به اقلام سبد غذایی طرح مثل تخم مرغ، شیر، ماست، روغن، مرغ، ماکارونی، قند و شکر و....به فروشگاههای عضو طرح مراجعه و به نسبت مبالغ جدول طرح از مشوق یارانهای به ازای هر نفر تا ٢٢٠ هزار تومان بهرهمند شوند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با تاکید بر اینکه، اصلا نیازی به عجله نیست و با هماهنگی بعمل آمده با دستگاههای ذیربط، اقلام طرح به میزان کافی وجود داشته و تا ١٧ ماه بعد فرصت خرید وجود دارد، عنوان کرد: این اعتبار خرید کالابرگی ارتباطی به یارانه نقدی خانوار نداشته و از ماه جاری براساس اعلام سازمان هدفمندی یارانهها، یارانه دهکهای اول تا سوم در ٢۵ هر ماه و دهک چهارم تا نهم در سی ام ماه پرداخت میشود.
وی در ادامه از فروشگاههای عضو طرح خواست دقت داشته باشند که از هرگونه افزایش صوری وزن کالا و دریافت اعتبار کالابرگی بالاتر از میزان واقعی فروش و حذف پرداخت نقدی مشتریان یا ثبت فروشهای صوری اقلام کالابرگی و جایگزین کردن کالاهای مختلف خارج از ۱۱ گروه مجاز اعلام شده طرح جدا خودداری کنند.
ظفری پور اظهار کرد: بازرسان ستاد کالابرگ الکترونیکی متشکل از دستگاههای عضو در سراسر استان مشغول رصد و پایش طرح هستند و به محض دریافت گزارش و صحت سنجی تخلف ضمن برخورد قانونی از طریق مراجع ذیصلاح، نسبت به قطع دسترسی فروشگاه به سامانه کالابرگ اقدام میشوند.
وی افزود: ضمنا شرکت فارا مجری طرح شبکه ملی اعتبار و کالابرگ الکترونیکی با رصد هوشمند سامانه، در حال قطع دسترسی فروشگاههای دارای تخلف طرح به سامانه کالابرگ است که به آن ها تاکید میشود جهت جلوگیری از تبعات بعدی از تراکنشهای صوری یا فروش اقلام غیر مرتبط جدا خودداری کنند.
انتهای پیام