وحید واسطه در گفت و گو با ایسنا، گفت: این دستگاهها از نوع برقی و تراکتوری بوده و در هنگام فعالیت، شناسایی و با همکای مقام محترم قضایی و نیروی انتظامی توقیف شده اند.
وی توضیح داد: به استناد ماده ۱۳ قانون توزیع عادلانه آب، تمامی اشخاص که مبادرت به حفر چاه با وسایل موتوری می کنند، باید پروانه صلاحیت حفاری را از وزارت نیرو دریافت کنند که دستگاه های ذکر شده علاوه بر نداشتن مشخصات فنی استاندارد، پروانه صلاحیت حفاری نیز نداشته اند.
واسطه ادامه داد: ۱۴۹ حلقه چاه غیرمجاز آب از ابتدای سال جاری در استان بسته شده است.
وی اظهارکرد: با بستن چاه های غیرمجاز آب و جلوگیری از اضافه برداشت از چاه های دارای پروانه در استان در ۱۰ ماه گذشته، از برداشت غیرمجاز یک میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب آب زیرزمینی جلوگیری شده است.
این مقام مسئول افزود: در این مدت در راستای مدیریت برداشت از منابع آب زیرزمینی استان، ۵۸ دستگاه شمارشگر هوشمند آب و برق بر روی چاههای کشاورزی استان نصب شده و ۱۲۷ مورد پروانه بهره برداری نیز تعدیل شده، ۱۶۵ پروانه به روز رسانی شده و ۳۶۵ مجوز بهره برداری نیز تمدید شده است.
وی شمار مجوزهای صادر شده برای حفر، تغییر محل و کف شکنی چاه های آب در ۱۰ ماه گذشته را ۵۳۲ مورد بیان کرد و از کشاورزان خواست به منظور بهره برداری بهینه از منابع آب و پیشگیری از خسارت های جبران ناپذیر به این منابع، برای هر گونه بهره برداری جدید، مجوزهای لازم را از شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی دریافت کنند.
انتهای پیام