بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، شامگاه گذشته، ۲۷ بهمن در آئین اختتامیه این جشنواره، اظهار کرد: ایران اسلامی با بیشترین تنوع قومیتی، اشکال و انواع مختلفی از موسیقی را دارد و استان مرکزی نیز مفاخر و مشاهیر بسیاری در این حوزه دارد.
وی با بیان اینکه جاودانگی، در هنر و موسیقی تعریف میشود، گفت: موسیقی روح و روان انسان را پرورش میدهد و هرجا آرامش و آسایش و نوآوری وجود دارد به دلیل وجود موسیقی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی زادگاه و خاستگاه بزرگان حوزه موسیقی است و امیدواریم برگزاری چنین جشنوارههایی در استان ادامه پیدا کند چراکه این حوزه نیازمند توجه جدی است.
وی با اشاره به جایگاه والای موسیقی اصیل ایرانی در جهان گفت: ما به هنر مردم خود افتخار میکنیم و معتقدیم هر اتفاقی در کشور با هنر آمیخته شود، رنگ و بوی دیگری پیدا میکند.
نظری با اشاره به انتخابات ۱۱ اسفند تصریح کرد: هر فردی که به دنبال افتخارآفرینی و امنیت کشور است بایستی در انتخابات شرکت کند و از نظام جمهوری اسلامی حمایت کند.
حسین محمودیفر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز اظهار کرد: این جشنواره برای اولین بار به صورت رقابتی در استان مرکزی انجام شد و ۵۵ اثر در دو بخش رقابتی و غیر رقابتی طی ۳ روز اجرا شد.
وی با بیان اینکه سیاست دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عدالت فرهنگی در تمام استانهاست، افزود: این جشنواره با هدف شناسایی و حمایت از استعدادهای جوان و نوجوان و افزایش نشاط و انگیزه در بین هنرمندان برگزار شد.
محمودیفر با اشاره به برگزاری این جشنواره در دو بخش سازهای ایرانی و کلاسیک، تصریح کرد: وظیفه وزارت ارشاد، حفاظت و حمایت از موسیقی سنتی و محلی است و بر اساس سیاستهای جدید، در این دوره از جشنواره برای اولین بار بخش موسیقی کلاسیک و پاپ نیز اضافه شد و هنرمندان به رقابت پرداختند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی افزود: یکی از شاخصههایی که ارتباط مستقیم با نشاط اجتماعی دارد، اجرا و تولید موسیقی است که استان مرکزی از این امر مستثنی نیست و همواره برنامهها و کنسرتهای مختلفی در استان برگزار میشود.
محمودیفر با تاکید بر اینکه موسیقی سنتی، ریشه در آداب و فرهنگ ما دارد اظهار کرد: موسیقی زبانی بینالمللی است و بایستی قدردان هنرمندان خود باشیم و موسیقی اصیل ایرانی را در زندگی خود وارد کنیم.
به گزارش ایسنا، برگزیدگان جشنواره موسیقی فجر استان مرکزی در سال ۱۴۰۲ به شرح زیر اعلام شد:
بخش رقابتی:
ساز سنتور رده سنی نوجوانان: پوریا کاج رتبه سوم، آرش جاوید مهر و هستی سلیمانی رتبه دوم مشترک، سوگند قنبریان رتبه اول.
ساز سنتور رده سنی بزرگسالان: حسن نوشادی رتبه سوم، محمد باقری و ثنا عزیزی رتبه دوم مشترک، مبین لطیفی رتبه اول.
ساز تار رده سنی بالای ۱۵ سال: بیتا عربی و محمدمهدی خانمحمدی رتبه سوم مشترک، محسن نوری رتبه دوم، نیایش ناظریپور رتبه اول.
ساز سهتار رده سنی بالای ۱۵ سال: سید علی کاشانی رتبه اول.
ساز پیانو رده سنی نوجوانان: نیکا میرزا احمدی رتبه سوم، ساغر ملکی رتبه دوم، یاسمن چراغی رتبه اول.
ساز پیانو رده سنی بزرگسالان: آرمان میرطیبی رتبه دوم، پیمان فتحیان رتبه اول.
ساز گیتار رده سنی نوجوانان و جوانان: آرمین رنجبری و دانیال ارجمندی رتبه سوم مشترک، در این بخش داوران اثری را حائز رتبه اول و دوم ندانستند.
ساز ویلن: محراب معطی رتبه سوم.
بخش غیر رقابتی:
برگزیده کودک، ساز سنتور: نرگس سیاحی
برگزیدگان کودک، ساز تار: رادین فلاحی و نیکان مشهدی
برگزیدگان کودک، ساز سه تار: نازنین خسرونژاد، امیرعلی وکیلی برگزیده کودک
برگزیده کودک، ساز پیانو: مهرسا فضلیپور
برگزیده کودک، ساز گیتار: مهدیس بهنامفر
برگزیدگان بزرگسال، ساز گیتار: محمد ولیان، مهیا راهپیما
برگزیدگان کودک و نوجوان، ساز ویلن: زیتون بحرانیپور، شهرزاد عباسی و آرمین آنجفی
انتهای پیام