تولید سالانه ۱۰۰۰ تن قارچ خوراکی در همدان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان از رتبه دوم شهرستان همدان در تولید قارچ خوراکی و کمپوست در سطح استان خبر داد.

رحمان ایرانپور اظهار کرد: همدان دارای سه واحد صنعتی پرورش قارچ خوراکی با مجموع ظرفیت اسمی ۲ هزار و ۲۰۰ تن در سال است.

وی بیان کرد: سطح زیر کشت سالانه قارچ خوراکی شهرستان بیش از ۵۵ هزار مترمربع بوده که با این میزان سطح زیر کشت، میانگین  ۱۰۰۰ تن قارچ خوراکی تولید می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، ایرانپور عملکرد تولید قارچ خوراکی در همدان را به طور متوسط ۱۸ کیلوگرم در هر مترمربع برشمرد و خاطر نشان کرد: یک واحد تولید کمپوست نیز با ظرفیت اسمی ۱۰۰۰۰ تن در سال در شهرستان همدان فعالیت دارد ، که این واحد برای بیش از ۷۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است.

وی در پایان اضافه کرد: قارچ‌ها از لحاظ ارزش مصرفی به سه دسته تقسیم می‌شوند، خوراکی، سمی و دارویی همچنین قارچ‌های خوراکی به دو دسته قارچ مصرفی و دکمه‌ای تقسیم می‌شوند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402112618716
  • خبرنگار : 50037