رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان:

مهمترین کار در بخش کشاورزی انتقال یافته‌های علمی به مزارع کشاورزی است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: مهمترین کار در بخش کشاورزی انتقال یافته‌های علمی به مزارع کشاورزی است.

سید عماد شاهرخی امروز، ۲۵ بهمن‌ماه در اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم که در دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: سالانه حدود ۱۲ هزار نفر بر اثر گرسنگی تلف می‌شوند و حدود ۴۰ تا ۱۷۰ میلیون نفر سوء تغذیه دارند.

وی تصریح کرد: نیم میلیارد جمعیت دچار تنش کم آبی هستند و ۲۴ درصد زمین دچار فرسایش است.

شاهرخی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۲ میلیارد متر مکعب در اختیار بخش کشاورزی است که طی برنامه ۴ ساله باید به ۶۰ میلیارد متر مکعب برسد، خاطرنشان کرد: با توجه به تنش کم آبی و اینکه تا سال ۲۰۳۰ جمعیت کشور به ۹۵ میلیون نفر خواهد رسیدو از ۱۲۵ میلیون تن غذا به ۱۵۵ تن برسیم.

شاهرخی اضافه کرد: شبیه سازی که صورت گرفته نشان دهنده این است که تا افق ۲۰۵۰ به دلیل تغییرات شرایط اقلیمی ۹ درصد کاهش تولید داریم و طی برنامه ۴ ساله وزارت جهاد کشاورزی ضریب دانش در کشاورزی از ۶ به ۱۲ برسد.

وی بیان کرد: کلیه فعالیت‌های بخش کشاورزی همگی بدون استثنا باید پدافند غیرعامل داشته باشند. ۳۰ درصد محصولات کشاورزی تلفات و ضایعات بوده که غذای ۲۵ میلیون نفر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: اگر پیوست‌های پدافند غیرعامل ضمیمه کار داشته باشیم می‌توانیم بخش‌هایی از هزینه کاهش و محصول با کیفیت و پایدار داشته باشیم.

شاهرخی اظهار کرد: مهمترین کار ما در بخش کشاورزی انتقال یافته‌های علمی به مزارع کشاورزی است. تولید گندم در لرستان افزایش چشمگیری داشته و اگر تمام جهات حوزه‌ها بهره‌وری را درست رعایت کنیم می‌توانیم غذای چند کشور را تامین کنیم.

وی تصریح کرد: اگر نگاه به بخش کشاورزی نگاه همه جانبه باشد می‌تواند پیشران در حوزه اقتصاد و اشتغال باشد. اگر نگاه و سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی صورت گیرد از تولیدکنندگانی هستیم که هم کشور و هم دیگر کشورها را تامین خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۹:۱۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402112518387
  • خبرنگار : 50175