سید غدیر موسوی امروز چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه در حاشیه بازدید از طرح سرباز مهارت در مرکز آموزش نیروی دریایی شهید نامجو بندرانزلی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس تدابیر و عنایتی که مقام معظم رهبری در سال ۹۶ در خصوص آموزش های عمومی به سربازان وظیفه داشتند این طرح با موضوع آموزش مهارتهای عمومی به کارکنان وظیفه در مراکز رزم ِ آموزشی در کل کشور از ابتدای سال ۹۷ آغاز و هم اکنون در ۱۸ استان انجام میشود.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی نیز فعالیت خود را از سال ۹۸ در این طرح آغاز کرد، افزود: در آن سال در حدود ۸ هزار نفر آموزش داده شدند و در سال ۹۹ این تعداد ۱۶ هزار نفر بود.
موسوی با اشاره به اینکه با همهگیری بیماری کرونا امکان برگزاری طرح به صورت حضوری وجود نداشت، تصریح کرد: در آن دوره طرح به صورت خودخوان انجام شد و با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان همچنین قرارگاه مرکز مهارت آموزی کارکنان وظیفه کتابی تدوین و در طول سال ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۶ ماهه اول امسال به صورت غیرحضوری این طرح انجام میشد و از آذر ماه امسال مجدداً به صورت حضوری این طرح را اجرا میکنیم.
موسوی با تاکید بر اینکه هماهنگی بسیار خوبی با بخشهای مختلف دستاندرکار این طرح در وزارت ورزش و جوانان همچنین در قرارگاه مرکزی مهارت آموزی داریم، افزود: همکاران ما در جهاددانشگاهی کشور توانستند در سال ۱۴۰۰ در حدود ۱۲۰ هزار نفر از کارکنان وظیفه را آموزش دهند.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱ این تعداد ۱۰۵ هزار نفر بود و در ۹ ماهه ابتدای امسال حدود ۱۲۰ هزار نفر آموزش داده شدند و تا پایان سال جاری پیش بینی میشود نزدیک به ۱۷۰ هزار نفر از این آموزشها برخوردار شوند.
مدیر اجرایی طرح ملی سرباز مهارت جهاددانشگاهی تصریح کرد: این طرح یک فرصت بینظیر برای آموزش کارکنان وظیفه است که بتوانند از مهارتهای عمومی اشتغال، کارآفرینی، مهارتهای زندگی، سواد رسانه ای و سواد مالی استفاده کنند و مقدمهای برای ورود به بخشهای تخصصی که حین خدمت طی میکنند، باشد.
همچنین در حاشیه این بازدید محمدعلی رحیمیپور، معاون آموزشی و کارآفرینی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان اظهار کرد: جهاددانشگاهی گیلان به سربازانی که برای دوره آموزش به نیروی دریایی معرفی میشوند درحوزه مهارتهای زندگی، اشتغال و کارآفرینی آموزش ارائه می دهد.
وی با بیان اینکه در بخش اشتغال و کارآفرینی از استاد دارای دکترای کارآفرینی دعوت به همکاری کردیم، افزود: حدود ۸ روز به برنامههای آموزشی جهاد دانشگاهی اختصاص داده شده ضمن اینکه کتابی در حوزه اشتغال، کارآفرینی و مهارتهای زندگی که از طریق جهاد دانشگاهی کشور در اختیار ما قرار داده شده بین این سربازان شده است.
رحیمیپور تصریح کرد: پس از پایان دوره آزمون برگزار و گواهینامه مربوطه از طریق سامانه جهاد دانشگاهی صادر می شود.
معاون آموزشی و کارآفرینی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان تاکید کرد: معمولا در هر دوره تا ۳۲۰ نفر سرباز وظیفه آموزشی به ما معرفی میشوند و از ابتدای امسال حدود ۲ هزار نفر در این دوره ها شرکت و آموزشهای ارائه شده را فرا گرفتند.
رحیمیپور گفت: کارفرمای این طرح ستاد کل نیروهای مسلح، مجری جهاد دانشگاهی و ناظر آن وزارت ورزش و جوانان است.
انتهای پیام