مجری برنامه اقتصادی «پایش» در گفتوگویی با ایسنا به تفاوتهای فصل جدید این برنامه اشاره کرد. این مجری تلویزیون همچنین درباره همزمانی پخش فصل جدید «پایش» با دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز به ذکر نکاتی پرداخت.
اولویت اصلی معیشت مردم است
سپانلو در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه برنامه تلویزیونی «پایش» همیشه در این سالها مطالبات مردمی را بیان کرده، اکنون که بعد از مدتها به آنتن بازگشته چقدر همچنان پایبند به ساختار اولیهاش است؟ خاطرنشان میکند: تا جایی که اطلاع دارم ماههاست که بنا بوده این برنامه مجددا راهاندازی شود که به دلایل مختلف، کنداکتوری و ... به تعویق افتاده و آغاز آن همزمان با بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس و انتظارات مردم از نمایندگانشان در عرصه اقتصاد شد. ما در برنامه به تاثیرگذاری نمایندگان مجلس در تدوین و تصویب قوانین و سیاستهای اقتصادی و ضرورت آگاهی و اشرافشان بر تنگناهای معیشتی و اقتصادی مردم میپردازیم و اولویت اصلیمان موضوعات معیشتی و اقتصادی مردم است.
وی در ادامه به تفاوتهای فصل جدید «پایش» نسبت به سریهای قبل اشاره میکند و میگوید: «پایش» تاکنون برنامهای بوده که ساعات پایانی شب حدود ۹۰ دقیقه یک گفتوگوی اقتصاد کلان مناظرهای و شاید تخصصیتر در آن صورت میگرفت اما در فصل جدید فعلاً تا پایان سال، ما در هفته دو روز و به مدت ۴۵ دقیقه روی آنتن هستیم. از طرفی هم تلاش میکنیم مطالبی را مطرح کنیم که برای عموم مردم قابل استفادهتر باشد و موضوعاتی که بیشتر با معیشت و اقتصاد مردم و خانوادهها سر و کار دارد را مطرح میکنیم.
نقدها را بیشتر مطرح میکنیم
او که پیش از این اجرای برنامههایی چون «اقتصاد روز»، «روز از نو»، «تجارت جهانی ایرانیان»، «صبح عالی بخیر»، «راهبرد اقتصادی»، «جهش» و «اسطرلاب» را برعهده داشته، میگوید: تلاشمان این است که پرسشهایی که مردم از مسئولان دارند و نقدهایی که دارند را بیشتر مطرح کنیم. در واقع برنامه در فصل جدید مردمیتر شده است که انشاءالله همینطور هم پیش برود. یکی دیگر از تفاوتهایش که در رویکردهایی که در فصل جدید ممکن است در رابطه با مباحث اقتصادی انتخاباتی مجلس داشته باشیم تلاش خواهیم کرد اظهارنظرها و ادعاهایی که ممکن است از سوی مسوولان یا هر یک از نامزدهای انتخاباتی مطرح شود، آنهایی که قابل گفتگو و بحث باشد را بیاوریم و در «پایش» زیر ذرهبین بگذاریم.
سپانلو سپس در واکنش به اینکه چطور میشود در برنامههای تلویزیونی در عین اینکه سیاهنمایی نشود مطالبات مردمی مطرح شود؟ تاکید میکند: تلاش نمایندگان مجلس و مسئولان اقتصادی دولت قطعاً این است که رضایت مردم را جلب کنند؛ منتهی اینکه این رضایت به چه نحوی جذب شود که آثار و پیامدهای بلندمدت مثبت اقتصادی داشته باشد، هزینه جدیدی ایجاد نکند و وعدههای غیرواقعی داده نشود، اهمیت بالایی دارد. من فکر میکنم بالاخره وظیفه یک برنامه تلویزیونی و رسانه است که این موضوعات را شفاف و باز کند و محلی را برای گفتگو و تعامل در موردشان ایجاد کند.
«پایش» محدودیت هم دارد؟
مجری برنامه «پایش» در عین حال درباره اینکه آیا محدودیتهایی برای طرح سوژهها در «پایش» وجود دارد؟ اظهار میکند: تا الان که گفتوگوهایی در تیم تحریریه و سردبیری «پایش» داشتیم، اولویت اصلی و اولمان، حرف مردم، درددلهایشان و خواستههایشان بوده است؛ حالا اینکه در عمل و در پرداختن به این موضوعات آیا با محدودیتی مواجه میشویم یا خیر، باید ببینیم چطور پیش میرود ولی فکر نمیکنم محدودیتی باشد. در «پایش» تا به اینجا ما ممیزی خاصی نداشتیم.
ندا سپانلو در پایان دربارهی حضورش در دیگر برنامههای تلویزیونی و بازگشت پس از سالها به عرصه اجرا اعلام میکند: من حدود ۹ سال مدیر گروه دانش شبکه چهار بودم و در این مدت ترجیح میدادم اجرای برنامهای بر عهده نداشته باشم، پس از تحویل آن مسوولیت پیشنهادهای مختلفی برای اجرا داشتم که با توجه به علاقه و تجربهام در زمینه برنامههای اقتصادی، اجرای برنامه «پایش» را پذیرفتم. انشاءالله ببینیم در آینده با چه برنامههایی ادامه خواهم داد.
به گزارش ایسنا، فصل جدید برنامه اقتصادی «پایش» با اجرای ندا سپانلو از شبکه یک سیما در حال پخش است. «پایش» یکی از قدیمیترین برنامههای اقتصادی صداوسیماست. در سری جدید این برنامه بر موضوعات انتخاباتی به ویژه در حوزه اقتصاد و دغدغههای معیشتی مردم تمرکز شده است.
این برنامه کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه اول سیماست که در فصل جدید به تهیهکنندگی ایمان علیمحمدی و سردبیری سیدمهدی موسوی در روزهای یکشنبه و سهشنبه هر هفته ساعت ۲۰ به روی آنتن می رود.
انتهای پیام