احمد محمدیزاده در آیین افتتاح یک واحد فرآوری محصولات در شهرک صنعتی بوشهر، یکی از موضوعات مهم را امنیت غذایی و تکمیل زنجیره ارزش و صنایع فرآوری برشمرد و گفت: در استان بوشهر واحد و مرکزی که بتواند گوشت را از مجاری مختلف تأمین، فرآوری، بستهبندی، نگهداری و توزیع کند در ۸ سال گذشته وجود نداشت.
وی از احیا و راهاندازی یک واحد فرآوری محصولات پروتئینی در شهرک صنعتی بوشهر خبر داد و افزود: کارخانه تأمین، فرآوری، بستهبندی، نگهداری و توزیع مواد پروتئینی پس از ۸ سال تعطیلی مجدداً در یک اقدام ارزشمند با پشتیبانی صندوق کارآفرینی امید و همکاری سرمایهگذار، احیا و راهاندازی شد.
استاندار بوشهر گفت: این کارخانه با ظرفیت ۱۳۰۰ تن و سرمایهگذاری ۴۵ میلیارد تومان ایجاد شد.
محمدیزاده با بیان اینکه تجهیزات جدید در این کارخانه نصب و راهاندازی شده است، تصریح کرد: با راهاندازی کشتارگاه صنعتی بوشهر، محصولات این کارخانه با بستهبندی و فرآوری بدون واسطه وارد بازار استان بوشهر میشود و این اقدامی برای کاهش قیمت گوشت قرمز در شرایط فعلی است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، وی خاطرنشان کرد: با راهاندازی کارخانه فرآوری محصولات پروتئینی و کشتارگاه صنعتی بوشهر، گوشت مورد نیاز مردم بدون واسطه تأمین و عرضه میشود که نقش مهمی در کاهش قیمت این محصول در استان دارد.
انتهای پیام