احمد وحدانی در گفت و گو با ایسنا از ضرورت برگزاری این رویداد در استان سخن گفت و اظهار کرد: برگزاری این رویداد هنری سبب می شود نه تنها مخاطب موسیقی را بهتر بشناسد، بلکه زمینه معرفی سبک های مختلف موسیقی را برای علاقه مندان فراهم میکند.
این هنرمند که از سال ۸۵ فعالیتش را در عرصه موسیقی با ساز دف آغاز کرده و تاکنون اجراهای مختلفی را در سطح ملی و بین المللی داشته است، بر برگزاری فصل های موسیقی در استان به عنوان یک رویداد مستمر برای رونق فعالیت های هنری تاکید کرد و افزود: برگزاری شب های موسیقی سنتی، پاپ و محلی نه تنها موجب دلگرم شدن هنرمند می شود، بلکه فرصتی را برای دیده شدن اهالی هنر ایجاد می کند.
وحدانی با اشاره به فعالیت گروه هنری «همای» به عنوان سفیر هنری استان در عرصه بین المللی، درباره وضعیت موسیقی خراسان شمالی بیان کرد: چند سالی است موسیقی استان به ویژه در بخش سنتی و پاپ کم رنگ شده و فعالیت های هنری هنرمندان را در این دو شاخه شاهد نیستیم؛ اما برگزاری این رویداد و تفکیک گروه های مختلف هنری، زمینه را برای حمایت از گروه های هنری در کنار ایجاد شور و نشاط اجتماعی فراهم می کند.
وی با اشاره به تجربه استان های مختلف در برگزاری رویدادهای مختلف هنری با دعوت از خوانندگان مطرح و اجرای موسیقی با بهره گیری از نوازندگان استان، بر ظرفیت های خوب هنری استان برای شکل گیری چنین رویدادی تاکید کرد و ادامه داد: حضور خوانندگان مطرح در کنار نوازندگان استان می تواند علاوه بر کسب تجربه و تبادل اطلاعات، معرفی ظرفیت های استان را به دنبال داشته باشد.
این هنرمند، فعال شدن انجمن و برنامه ریزی برای فعالیت های متعدد در این عرصه، دعوت از هنرمندان موسیقی و شنیدن دغدغه های هنرمندان با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان را در تحول عرصه موسیقی استان بسیار اثرگذار دانست و خاطرنشان کرد: خوشبختانه هنرمندان پای کار هستند اما نیاز به حمایت دارند و با برگزاری جلسات هم اندیشی می توان در اهالی موسیقی ایجاد انگیزه و فعالیت های موسیقی را نیز هدفمند کرد و در طول سال شاهد برنامه های متعدد هنری باشیم.
گفتنی است سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر در خراسان شمالی با اجرای ۲۴ گروه و پنج تک نواز استان از فردا در مجتمع فرهنگی و هنری گلشن بجنورد آغاز به کار میکند و تا بیست و هفتم ماه جاری ادامه دارد.
انتهای پیام