به گزارش ایسنا، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در بیانیهای اعلام کرد: سطح بیسابقهای از ناامنی شدید غذایی و گرسنگی و قحطی در نوار غزه وجود دارد. ما هر روز شاهد افزایش تعداد افرادی هستیم که از شرایط قحطی و گرسنگی رنج میبرند. تمام ساکنان نوار غزه که تعدادشان بالغ بر ۲.۳ میلیون نفر است، در بین سه سطح بدترین نوع گرسنگی طبقهبندی میشوند، از سطح سه که یک وضعیت اضطراری در نظر گرفته میشود، تا سطح پنج که فاجعه به شمار میرود.
به گزارش روسیا الیوم، در بیانیه فائو آمده است: در این مرحله حدود ۲۵ درصد از این تعداد ممکن است در رده پنجم قرار گیرند. قبل از جنگ، مردم غزه یک بخش تولید میوه و سبزی خودکفا و گلخانه و همچنین بخش دامداری قوی داشتند. با ارزیابی خسارتها متوجه شدیم که بیشتر دام و طیورها و همچنین زیرساختهای لازم برای این تولیدات کشاورزی از بین رفته است.
پیشتر مسئول برنامه جهانی غذا در اراضی فلسطین اعلام کرده بود ساکنان غزه با یک فاجعه انسانی جدی در سایه گرسنگی و شیوع بیماری روبرو هستند.
اخیرا آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد زندگی ۳۰۰ هزار فلسطینی در شمال و مرکز غزه به دلیل کمبود غذا در معرض خطر است. رژیم صهیونیستی همزمان با ادامه جنگ غزه مانع ورود کمکها میشود.
گزارشها حاکی از این است که شمار زیادی از فلسطینیها در شمال غزه از علوفه به عنوان غذا استفاده میکنند. این اقدام در پی تمام شدن مواد غذایی و آب آشامیدنی به دلیل ممانعت از ورود کمکها به شمال و محاصره آن توسط رژیم صهیونیستی صورت میگیرد.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل اواخر دسامبر گفته بود از هر پنج نفری که جزو گرسنهترین مردم جهان هستند چهار نفرشان در غزه هستند.
در حالی که امروز (سهشنبه) جنگ اشغالگران در نوار غزه وارد صد و سیامین روز خود میشود، فراخوانهای بینالمللی برای دستیابی به آتشبس و توافق تبادل اسیران در حال افزایش است، در حالی که اشغالگران تهدید به یورش زمینی به شهر رفح میکنند؛ جایی که صدها هزار فلسطینی از شمال و مرکز در آنجا حضور دارند. ارتش این رژیم طی چند روز اخیر حملات هوایی شدیدی را به این شهر انجام داده که منجر به شهادت دهها تن شده است.
انتهای پیام