احمد ابن قاسم پیشه در گفتو گو با ایسنا با اشاره به پروژه های عمرانی این شهرداری اظهار کرد: یکی از اقدامات خوبی که در دستور کار قرار گرفت نهضت آسفالت بوده که سه میلیارد تومان به این حوزه اختصاص یافت.
احداث ساختمان آتش نشانی ضروری ترین پروژه
وی احداث ساختمان آتش نشانی را یکی از محوریترین پروژههای عمرانی این شهرداری برشمرد و گفت: احداث ساختمان آتش نشانی که یکی از نیازهای مبرم این شهر بوده تاکنون با اعتبار دو میلیارد تومان ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد امیدواریم با اتمام آن نه تنها مردم این شهر، بلکه مردم بخش نیز از این خدمات بهرهمند شوند.
وی تصریح کرد: تعویض چراغهای معابر روشنایی بلوار امام رضا(ع) و تبدیل آن به چراغهای دکوراتیو با اعتبار یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، لایه روبی چهار انهار حوزه شهری به مساحت ۱۴ کیلومتر مربع دوبار درسال برای جلوگیری از آبگرفتگی معابر سطح شهر، اختصاص ۹۶۰ میلیون تومان برای تعویض تابلوی ورودی ۶ محله، زیرسازی آسفالت بیش از پنج هزار متر مربع با اعتبار دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از جمله کارهای عمرانی انجام شده است.
قاسم پیشه تابلوی ورودی شهر از سمت آمل به شهر زرگر بابل را یکی از طرحهایی دانست که در دهه فجر رونمایی شد، خاطرنشان کرد: جذب سرمایه گذار یکی از اهداف مهم در راستای توسعه زیرساختی شهر است.
وی افزود: با رایزنی یک سرمایه گذار بخش خصوصی درصدد احداث هایپرمارکت در این شهرشدیم که مقرر شد تا سقف ۲۰۰میلیارد تومان تنها از آورده شخصی بدون کمک دولتی این مجتمع را احداث کند که برای ۲۰۰ نفر به طور مستقیم و ۴۰۰ نفر غیر مستقیم اشتغال ایجاد میکند.
شهردار زرگر بابل با ابراز گلایهمندی از هماهنگی نکردن دستگاههای اجرایی در جذب سرمایه گذار گفت: متاسفانه ایجاد هایپر مارکت در شهر زرگر بابل محقق نشد.
این مسئول با اعلام اینکه بعد از دوسال پیگیری هنوز بازنگری طرح هادی شهر زرگر با وجود فراهم بودن زیرساخت ها محقق نشد، اظهار کرد: احداث میدان شهر زرگر برای کاهش حوادث رانندگی از ضروریات است.
قاسم پیشه خواستار تحقق وعده مسئولان برای احداث میدان در این شهر شد و گفت: زمین برای احداث میدان تملک شده اما با توجه به قول مساعد برای انجام این مهم که از ضروریات این شهر (به سبب ترانزیتی بودن مسیر و سرعت بالای ماشین ها و به تبع آن بروز حوادث رانندگی می شود) هنوز محقق نشد.
وی ادامه داد: جاده اصلی شهر، دور برگردان که از زیرسازی استاندارد برخوردار نیست و بروز حوادث رانندگی از پیامد عدم وجود میدان مناسب در این مسیر است که احداث آن برای کاهش خطرات رانندگی امری حیاتی است.
وی با اشاره به اینکه بودجه سال گذشته شهرداری ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است، گفت: بودجه ما در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تعیین و تصویب شد.
قاسم پیشه با اشاره به اینکه مبلغ بودجه تملک دارایی در سال ۱۴۰۱ بالغ بر یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان و میزان تخصیص آن ۹۱۵ میلیون تومان بوده که برای ساماندهی و هدایت آب های سطحی بخش جنوب زرگر هزینه شد، بیان کرد: همچنین بودجه تملک در سال ۱۴۰۲ به دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید که انتظار داریم در امر تخصیص توجه بیشتری به شهرداری شود.
وی همچنین از دریافت ست امداد و نجات از سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان با کمک و رایزنی نمایندگان مردم بابل در مجلس خبر داد.
ساماندهی حریم شهر
رئیس شورای اسلامی شهر زرگر نیز در این گفتوگو به ایسنا، گفت: گرچه ما دستگاه خدمات رسان هستیم اما معتقدیم عملکرد خود را باید شفاف به مردم اعلام و درخواست های خود را بدون ملاحظه با پیگیری و جدیت مطالبه کنیم.
حجت جعفری با اشاره به اینکه باید برنامه کوتاه مدت و بلندمدت براساس ظرفیت و موقعیت و جایگاه شهری برای خود ترسیم و پیگیر حل مشکلات موجود برای توسعه زیرساختهای شهری باشیم ادامه داد: شهر زرگر، شهری برخوردار نبوده و نیازمند حمایت و توجه ویژه مسئولان برای توسعه است.
رئیس شورای اسلامی شهر زرگر بیان کرد: فاصله کم این شهر با شهرستان سبب شده تا در حوزه اقتصادی ضعیف باشد و مردم متاسفانه بیشتر مبادلات بانکی و امور معیشتی زندگی خودشان را بهعلت این مسافت کم در شهر بابل انجام میدهند.
جعفری با اشاره به اینکه مدیران و مسئولین ارشد شهرداری باید تفکر درآمدی در ذهن، اندیشه و عملکردشان ساری و جاری باشد که خروجی این مورد مهم موجب ثروتمند شدن شهر و شهرداری خواهد شد، گفت: شهرداری دستگاه خدمات رسانی است که باید هزینه های خود را بر اساس میزان درآمدی وبودجه مصوب سالانه ترسیم کند لذا حضور افراد نخبه و کارآمد در بدنه شهرداری ضروریست.
وی با اشاره به اینکه تلاش می کنیم بودجه امسال را مبلغ ۳۰ میلیارد تومان تصویب کنیم یادآور شد: بعد از سال ها پیگیری نخستین درمانگاه بخش خصوصی در این شهر راه اندازی شد.
رئیس شورای اسلامی شهر زرگر خواستار همکاری بیشتر اداره راه و راهداری و جهاد کشاورزی با شورا و شهرداری زرگر شد و گفت: برای اینکه شاهد اتفاقات خوب در حوزه اقتصادی مردم شهر و بخش باشیم نیازمند همکاری این دستگاهها هستیم.
جعفری با اشاره به اینکه اعضا شورای اسلامی شهر و شهرداری زرگر از نسل جوان و شجاع و پیگیر برای رفع مشکلات مردم هستند، خواستار واگذاری طرح ساماندهی حریم شهر بعهده شهرداری شد و افزود: اگر ساماندهی حریم شهر به طول دو کیلومتر از سوی راهداری به ما واگذار شود تمام اقدامات صفر تا صد موصوف امر را متقبل می شویم.
وی ادامه داد: حمایت فرماندار بابل سبب شد که طرح موصوف تهیه و در جریان تصویب در شورای ترافیک شهرستان قرار گیرد و امیدواریم شهر زرگر پایلوت این اقدام در سطح استان شود لذا باید توجه داشت که با واگذاری ساماندهی حریم به شهرداری ها نه تنها از هزینه راهداری کم می کند بلکه اداره کل فرصت بیشتری برای بهبود تردد راه های بیشمار شهری و روستایی و مواصلاتی استان خواهند داشت.
رئیس شورای شهرزرگر از حضورحداکثری مردم شهر زرگر در تمام صحنه ها خبر داد و تصریح کرد: مردم همواره در انتخابات حضور پرشور دارند و امسال نیز مثل گذشته شاهد افتخارآفرینی مردم منطقه خواهیم بود.
جعفری بااشاره به اینکه خود و همه اعضا در شورای اسلامی شهر با تمام توان درصدد مهیا کردن شرایط برای حضور مردم پای صندوق های رای هستند، ادامه داد: امیدواریم مردم منطقه بهترین گزینش را در انتخاب اصلح با آگاهی کامل داشته باشند.
رئیس شورای اسلامی شهر زرگر بیان کرد: مردم ولی نعمت ما هستند وظیفه مسئولان جز خدمت صادقانه به مردم نیست نباید شرایطی فراهم کنیم که سبب نارصایتی مردم شود که در موارد مختلف بازتاب آن را خواهیم دید.
وی یادآور شد: ضروریست نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با شناسایی مشکلات، نیازمندی ها و فرصت های منطقه لاله آباد و شهر زرگر در حوزه کشاورزی (برنج) و سایر پتانسیل های موجود اقدامات موثرتری داشته باشند تا شاهد نشاط و انگیزه بیشتر کشاورزان منطقه و رونق تولید باشیم.
انتهای پیام