به گزارش ایسنا، «اولاف شولتس»، صدر اعظم آلمان به همراه «مته فردریکسن»، نخست وزیر دانمارک با هدف نشان دادن تلاشهای اروپا برای افزایش تولید تسلیحات و مهمات برای کمک به اوکراین در جنگ با روسیه پروژه احداث یک کارخانه جدید ساخت مهمات را که قرار است توسط شرکت نظامی آلمانی «راینمتال» در تاسیسات این شرکت در منطقه «اونترلوس» در شمال آلمان احداث شود، کلید زدند.
خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نوشت که قرار است این کارخانه حدود ۲۰۰۰۰۰ گلوله توپخانه در سال را به همراه بمبها و مهمات دیگری همچون کلاهکها تولید کند.
شرکت راینمتال متقبل هزینه ۳۰۰ میلیون یورو برای این پروژه شده است.
شرکت راینمتال اعلام کرده که مهمات تولیدی در این کارخانه در درجه اول نیازهای ارتش آلمان را بر طرف میکند.
همچنین این شرکت اظهار داشته که مسالهای که در این پروژه در اولویت است شروع تولید در سریعترین زمان ممکن بوده و انتظار دارد که ساخت این کارخانه حداقل حدود یک سال زمان ببرد.
به گزارش آسوشیتدپرس، اولاف شولتس، صدر اعظم آلمان که به همراه وزیر دفاع دولتش و همچنین مته فردریکسن، نخست وزیر دانمارک در این مراسم حضور پیدا کرد گفت که شرکت راینمتال «در حال ایجاد بنیانی برای تامین مهمات توپخانه به شکلی مستقل و فراتر از آن به شکلی پایدار، هم برای ارتش آلمان و هم شرکای ما در اروپا است.»
همچنین به نوشته «خبرگزاری آلمان»، شولتس با توجه به تعهد آلمان و متحدان اروپایی به ادامه دادن به کمک به اوکراین در جنگ با روسیه ساخت این کارخانه «دارای اهمیت ویژه» خواند.
او در موضعی جنگ طلبانه بیان داشت: «ما تا کنون توانستهایم با برداشتهای فراوان از انبارهایمان این کار را انجام دهیم اما این روند هر چه دشوارتر میشود. این مهم است که ما همه کار برای افزایش تولید در سطح جهانی انجام دهیم.»
شولتس گفت که شرکتهای دفاعی میتوانند روی افزایش هزینههای نظامی دولت او حساب کنند و به تعهد خود مبنی بر صرف ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی برای دفاع ناتو عمل خواهد کرد.
وی افزود: آلمان و صنعت دفاعی اروپا باید به سمت تولید انبوه تسلیحات روی بیاورند، زیرا جنگ در اوکراین نشان داد که سازندگان اروپایی چگونه برای تامین تقاضای مهمات تلاش میکنند. همه کشورهای اروپایی باید حتی بیشتر برای حمایت از اوکراین انجام دهند. تعهداتی که تاکنون داده شده کافی نیست. قدرت آلمان به تنهایی کافی نیست.
شولتس گفت که ارتش و صنایع دفاعی آلمان اکنون میتوانند به تعهد برلین برای دستیابی به هدف ۲ درصدی ناتو وابسته باشند. این امر به فوریت مورد نیاز است. زیرا هر چقدر هم که این واقعیت سخت است ما در زمان صلح زندگی نمی کنیم.
او تاکید کرد که کشورهای اروپایی باید سفارشات تسلیحاتی خود را با هم ترکیب کنند تا با کمک به این صنعت به تعهدات بلندمدت خود عمل کند.
صنایع تسلیحات سازی روسیه ظرفیتی بسیار بیشتر از اوکراین داشته و کییف به سختی تلاش داشته با کمک گرفتن از متحدان غربی خود ظرفیت قدرت آتش خود را با روسیه برابر کند. اما اتحادیه اروپا با وجود آنکه مدتی پیش قول تولید یک میلیون گلوله توپ را برای اوکراین داده بود نتوانست این وعده خود را عملی کند و تنها یک سوم از این رقم را تولید کرد.
از سوی دیگر ادامه مصرف منابع و مهمات برای کمک به اوکراین باعث افزایش نگرانیها در آلمان درباره تضعیف آمادگی نیروهای مسلح این کشور شده است.
آلمان برنامه خود را برای صرف دو درصد از تولید ناخالص داخلی خود در سال جاری میلادی برای بودجه نظامی اعلام کرده است. حدود یک دهه قبل ائتلاف ناتو اعضای خود را ملزم به تحقق هدف دو درصد تولید ناخالص داخلی برای بودجه نظامی کرده بود. آلمان در حال حاضر بعد از آمریکا دومین حامی نظامی اوکراین در جنگ با روسیه است.
انتهای پیام