احمد بختیاری اظهار کرد: پیش بینی تولید ماهی خوراکی تا پایان سال ۷ هزار تن، ماهی زینتی و زالو طبی ۵ هزار و ۲۵۰ هزار قطعه و بچه ماهی ۲۱ میلیون قطعه است.
وی از ارائه سه هزار نفر روز آموزش در راستای ترویج مصرف ماهی خبر داد و تصریح کرد: اعتباری معادل ۵۰۰ میلیون تومان در راستای آموزش و ترویج پرورش و مصرف ماهی در استان در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، بختیاری با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ترویج فرهنگ مصرف ماهی در استان، خاطرنشان کرد: به منظور افزایش سرانه مصرف و ترویج فرهنگ مصرف ۱۲۰ دوره آموزش تئوری و عملی طبخ آبزیان به تعداد سه هزار نفر روز برگزار شده است.
وی با بیان اینکه این میزان آموزش در هر ۱۰ شهرستان استان برگزار شده است، افزود: هشت جشنواره طبخ آبزیان در شهرستانهایی چون نهاوند، همدان، درگزین، اسدآباد، فامنین، کبودراهنگ و تویسرکان برگزار شده و تا پایان سال سه جشنواره دیگر در شهرستانهای ملایر، رزن و بهار برگزار خواهد شد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: در جشنواره طبخ غذاهای دریایی بیش از ۵۰ نوع غذای دریایی طبخ میشود و هر جشنواره با حضور بیش از ۳۰۰ نفر شرکت کننده و مسئولان برگزار میشود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در حوزه آموزش آبزی پروران نیز دوره آموزشی برگزار شده است، گفت: ۷۵۰ نفر روز آموزش برای آبزی پروران در قالب ۳۰ دوره آموزشی مقدماتی و تخصصی برگزار شده است.
بختیاری با اشاره به اینکه دو همایش در راستای مقابله با کم آبی، بهرهوری آب و افزایش تولید در واحد سطح با استفاده از تکنولوژی نانو اکسیژن و توربین عمود محور تولید برق نیز برگزار شده است، تصریح کرد: علاقمندان و پرورش دهندگان ماهی میتوانند از همایشها و دورههای آموزشی بهرهمند شوند.
وی یادآور شد: اعتباری معادل ۵۰۰ میلیون تومان در راستای آموزش و ترویج پرورش آبزیان و مصرف ماهی در استان در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام