به گزارش ایسنا، ۲۶ فروردین ۱۳۶۳ مردم کرمانشاه برای دومین بار پای صندوق های رای حاضر می شوند تا هشت نماینده استان در مجلس شورای اسلامی را انتخاب کنند.
در این دوره تعداد کاندیداها کاهش محسوس پیدا کرده و از ۱۳۳ کاندیدای دوره اول به ۶۰ کاندیدا رسیده که باید برای تصاحب هشت کرسی مجلس با هم رقابت کنند.
بر خلاف روند کاهشی تعداد کاندیداها، اما در این دوره میزان مشارکت مردم رشد چشمگیری پیدا میکند. در این دوره ۳۷۲ هزار کرمانشاهی پای صندوق های رای حاضر شده و مشارکت ۵۲.۳۶ درصدی را رقم می زنند، در حالیکه در اولین دوره انتخابات مجلس، میزان مشارکت مردم استان ۳۷.۸ درصد به ثبت رسیده بود.
با پایان رای گیری و شمارش آراء از حوزه انتخابیه کرمانشاه سید جلیل سید زاده و ارسلان صفایی پور که در چهار سال قبل از آن هم نماینده مردم کرمانشاه بودند برای دومین بار راهی مجلس می شوند، اما سومین نماینده کرمانشاه فردی جدید است و این بار محمد اشرفی اصفهانی به عنوان نماینده سوم حوزه انتخابیه کرمانشاه انتخاب میشود.
مردم اسلام آبادغرب هم لطیف صفری را برای دومین بار به خانه ملت می فرستند.
همچنین در حوزه انتخابیه کنگاور، صحنه و هرسین محمد حصاری حائز بیشترین آرا شده و بعنوان نماینده مردم به مجلس راه پیدا میکند.
در حوزه انتخابیه پاوه و جوانرود این بار مردم عبدالرحمان رحیمی را با رای خود راهی مجلس میکنند.
در حوزه انتخابیه قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب نیز مرتضی شیرزادی توانست در رقابت با دیگر کاندیداها بیشترین رای را بدست آورده و به مجلس برود.
مردم سنقر و کلیایی هم مرادعلی احمدی را به عنوان نماینده خود انتخاب کرده و راهی مجلس میکنند.
به این ترتیب هشت نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با رای مردم انتخاب و پرونده دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در کرمانشاه بسته می شود.
انتهای پیام