رضا بهراملو با بیان اینکه از لحاظ تأمین مرغ ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال هیچ مشکلی وجود ندارد، اظهار کرد: روزانه به طور میانگین ۲۰۰ تن مرغ در استان تولید میشود.
وی با اشاره به اینکه موافقتهایی برای منجمدسازی و ذخیرهسازی مرغ مازاد در استان انجام شده است، افزود: روزانه در حدود ۵۰ تن مرغ مازاد استان به منظور تأمین نیاز ایام پایانی سال منجمد و ذخیره میشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان یادآور شد: انجمادسازی مرغ به شیوهای انجام میشود که خللی در بازار مصرف ایجاد نشود به ویژه که میزان تولید مازاد بر نیاز است.
وی از آمادگی سه کشتارگاه برای خرید و منجمدسازی مرغ در استان خبر داد و گفت: قرارداد فیمابین پشیبانی امور دام و اتحادیه مرغداران منعقد شده است.
بهراملو در ادامه با تأکید بر اینکه مراحل پایانی اجرای توزیع هوشمند مرغ و سایر کالاهای اساسی در حال پیگیری است بهطوریکه بهزودی در سراسر استان اجرا میشود، مطرح کرد: فامنین به عنوان پایلوت اجرای طرح مدنظر قرار گرفته و مسائل و مشکلات احتمالی بررسی شده است.
بهگزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان همدان، وی خاطرنشان کرد: جوجهریزی در استان با جدیت ادامه دارد به طوریکه از ابتدای بهمن تاکنون دو میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجهریزی انجام شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه در حوزه جوجهریزی هماکنون ۱۰۷ درصد از میزان تعهد بهمنماه محقق شده است، تصریح کرد: تعامل سازنده با تولیدکننده و مرغدار سبب شده کمبود و مشکلی در تولید، توزیع و نظارت وجود نداشته باشد.
انتهای پیام