به گزارش ایسنا، از بامداد امروز شمال رفح شاهد بمبارانهای شدید بود و گزارشهایی مبنی بر حمله ارتش اشغالگر به مرز با مصر منتشر شده است.
وزارت بهداشت غزه امروز در گزارش روزانه درباره تعداد شهدا و مجروحان تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه برای صد و بیست و نهمین روز اعلام کرد: تعداد قربانیان به ۲۸ هزار و ۳۴۰ نفر رسیده است.
این وزارتخانه افزود: رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۹ کشتار علیه خانوادهها در نوار غزه انجام داد که ۱۶۴ شهید و ۲۰۰ مجروح برجای گذاشت.
به گفته این وزارتخانه تعدادی از قربانیان همچنان زیر آوار و در جادهها هستند و اشغالگران مانع رسیدن خدمه آمبولانس و دفاع مدنی به آنها میشوند. تعداد مجروحان تجاوزات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر تاکنون به ۶۷ هزار و ۹۸۴ مجروح رسیده است.
اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت غزه پیشتر گفته بود که ۶۷ شهید پس از کشتار اشغالگران در شهر رفح به بیمارستانها منتقل شدند و روند بیرون کشیدن قربانیان همچنان ادامه دارد.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه به الجزیره گفت که آنها در تلاش هستند تا شهدای باقی مانده را از زیر آوار در رفح بیرون بیاورند.
وی تاکید کرد که واقعیت پزشکی و انسانی در رفح به شدت فاجعه بار است و تعداد قربانیان بمباران امشب در رفح بیش از ظرفیت بیمارستانها است.
القدره گفت: پزشکان به دلیل ضعف زیرساختهای بهداشتی برای مداوای مجروحان روی زمین دراز کشیدهاند و بمباران اسرائیل علیه خانهها و مساجد باعث افزایش تلفات شده است.
وی نسبت به عواقب عملیات زمینی اشغالگران در رفح هشدار داد.
منابع بهداشتی در رفح از شهادت بیش از ۱۰۰ شهروند از جمله کودکان و زنان و زخمی شدن صدها تن دیگر خبر دادند که در پی حملات شدید اشغالگران به این شهر در جنوب نوار غزه به بیمارستانهای رفح منتقل شدند.
هلال احمر فلسطین در این باره اعلام کرد که شهر رفح شاهد حملات خشونت آمیز رژیم صهیونیستی متمرکز در مرکز شهر است که منازل مسکونی روبهروی مقر جمعیت هلال را هدف قرار میدهند.
جمعیت هلال احمر فلسطین تایید کرد که بالگردهای صهیونیستی در امتداد مناطق مرزی در رفح دست به حملات زدند.
هلال احمر فلسطین افزود: به دلیل وجود افراد مفقود در زیر آوار خانههایی که روی سرشان تخریب شده احتمال افزایش تعداد قربانیان کشتار رفح وجود دارد.
صهیب الهمص، رئیس بیمارستان کویتی در غزه نیز گفت: بیمارستان مملو از مجروحان در شرایط بسیار خطرناک است و دارو و سرم کافی وجود ندارد.
صهیب الهمص تاکید کرد: ظرفیت بیمارستان پاسخگوی تعداد زیادی از تلفات ناشی از بمباران خشونت آمیز ساعات پیش اشغالگران نیست.
وی افزود: رژیم اشغالگر اسرائیل در حملات خود به رفح از موشکهای آتشزای ممنوعه بینالمللی استفاده کرد.
الهمص تاکید کرد: کادر آمبولانس همچنان برای بیرون آوردن اجساد شهدا از زیر آوار خانههای ویران شده در رفح تلاش میکنند. بر اثر این حملات تعداد زیادی دچار قطع عضو، آسیب مغزی و سوختگی شدهاند.
رئیس بیمارستان کویت همچنین به الجزیره گفت: بیمارستانهای ما در حال تبدیل شدن به گورهای دسته جمعی هستند. ما از کمبود شدید لوازم و مواد مصرفی رنج میبریم. ارسال کمک ها از پنجشنبه گذشته متوقف شده است.
منابع محلی نیز افزودند که هواپیماهای جنگی اشغالگران مجموعهای از حملات شدید را انجام دادند که تخمین زده میشود حدود ۴۰ حمله انجام شده باشد و بسیاری از خانهها و مساجد که ساکنان آواره را جا داده بودند، هدف قرار گرفتند.
این منابع اشاره کردند که خودروهای غیرنظامی شهدا و مجروحان را به بیمارستان کویتی در رفح رساندند، در حالی که صدها نفر برای فرار از بمباران شهر رفح به بیمارستان گریختند.
خبرنگار روسیا الیوم نیز تاکید کرد حملات شدید اشغالگران اطراف بیمارستان کویتی را هدف قرار دادند. وی خاطرنشان کرد: یکی از این حملات خانهای را در ۲۰۰ متری بیمارستان مذکور هدف قرار داد درحالیکه چندین خانه نیز در رفح هدف حملات هواپیماهای نظامی صهیونیستها قرار گرفتند.
وی اظهار داشت که حملات اشغالگران خانه خانواده ابوجزر را در میراژ در نزدیکی نخل شرقی میراژ در شمال رفح هدف قرار داد.
این خبرنگار همچنین خاطرنشان کرد که درگیریهای مسلحانه در ساحل شهر در حال وقوع است و بمباران بیهدف ورودی رفح را از سمت شمال هدف قرار داده است.
وی توضیح داد که خانه شهید ابوفادی معمر در منطقه میراژ جنب مسجد الفلاح بمباران و تخریب شد و همچنین خانه خانواده المصری در رفح هدف دیگر حملات بود.
از جمله مساجد مورد هدف قرار گرفته، مساجد الرحمه در الشابوره و مساجد الهدی در اردوگاه یبنا بودند که در کنار بیش از ۱۴ خانه مسکونی، دهها آواره در رفح را پناه داده بودند. بمباران و حملات اشغالگران همچنین مناطق نزدیک به مرز با مصر را هدف قرار داد.
خبرنگار این شبکه قطری در خصوص جنایات در دیگر نقاط غزه نیز گزارش داد که در بمباران خانهای از سوی رژیم صهیونیستی در منطقه البرکه در جنوب دیر البلح ۱۵ شهید و تعدادی زخمی شدند.
یک زن فلسطینی نیز بر اثر اصابت گلوله تک تیرانداز اشغالگران در داخل مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس در جنوب نوار غزه به شهادت رسید. ۲ فلسطینی هم در نتیجه بمباران یک خانه در شمال اردوگاه نصیرات زخمی شدند.
گفته میشود آژیرها در غلاف غزه به صدا درآمدند. خبرنگار الجزیره از رهگیری موشکی به سمت جنوب نوار غزه خبر داد.
گردانهای القدس شاخه نظامی جهاد اسلامی از بمباران پایگاه فرماندهی و کنترل نیروهای اشغالگر در خان یونس خبر داد.
گردانهای القدس اعلام کرد که یک پایگاه فرماندهی و کنترل نیروهای اسرائیلی در محور پیشروی در مرکز خان یونس را با خمپاره بمباران کردند.
همچنین گزارش شده درگیریهای شدیدی بین مقاومت فلسطین و نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در شهر عبسان الکبیره در شرق خان یونس رخ داد.
در خبری دیگر وبگاه عرب ۴۸ گزارش داد، روزنامه نگار محمد شنیوره که در بمباران هواپیماهای اسرائیلی علیه خانهای در تل الهوا به شهادت رسید.
آماری تکان دهنده از وضعیت غزه
این جنایتها در حالی است که دفتر رسانهای دولتی در غزه روز یکشنبه اعلام کرد که ارتش اشغالگر «۲۴۳۸ کشتار» انجام داده است و تعداد شهدا و مفقودان از هفت اکتبر گذشته به ۳۵ هزار و ۱۷۶ نفر رسیده است.
دفتر رسانهای دولتی همچنین توضیح داد که تعداد شهدایی که به بیمارستانها منتقل شدهاند به «۲۸ هزار و ۱۷۶ نفر شامل ۱۲ هزار و ۳۰۰ کودک، ۸۴۰۰ زن، ۳۴۰ پرسنل پزشکی، ۴۶ دفاع مدنی و ۱۲۴ خبرنگار» رسیده است.
این دفتر خاطرنشان کرد: ۷ هزار نفر مفقود هستند که ۷۰ درصد آنها کودک و زن هستند، ۶۷ هزار و ۷۸۴ نفر نیز مجروح هستند و ۱۱ هزار مجروح برای مداوا نیاز به انتقال به خارج از غزه دارند.
این دفتر تاکید کرد: حدود ۱۰ هزار بیمار سرطانی با خطر مرگ و میر روبهرو هستند، ۷۰۰ هزار نفر در اثر جابجایی و کوچ به بیماریهای عفونی مبتلا شدهاند، ۸ هزار مورد عفونت هپاتیت ویروسی به دلیل جابجایی گزارش شده و ۶۰ هزار زن باردار نیز به دلیل دسترسی نداشتن به مراقبتهای بهداشتی با خطر روبهرو هستند.
این دفتر خاطرنشان کرد: ۳۵۰ هزار بیمار مزمن به دلیل وارد نشدن دارو در معرض خطر هستند و ۹۹ مورد نیز دستگیری پرسنل بهداشتی گزارش شده است.
این دفتر با اشاره به ۲ میلیون آواره در نوار غزه، ۱۰ مورد دستگیری خبرنگارانی را که نام آنها مشخص است اعلام کرد و توضیح داد که برخی از خانوادهها در عرض ۴۸ ساعت تنها نیمی از وعده غذایی را دریافت میکنند و اسرائیل را مسؤول محاصره نوار غزه و جلوگیری از رسیدن کمکها به این منطقه است.
انتهای پیام