سیدرضا مرتضوی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا به فرصتهای گردشگری بهعنوان محور توسعه اقتصادی استان اصفهان، اظهار کرد: برای دستیابی به این هدف باید مانعزدایی برای سرمایهگذاران صورت میگرفت که با تشکیل کمیته توسعه گردشگری در مرمز استان طرحها و برنامهها مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: شرایط برای سرمایهگذاری بخش خصوصی تسهیل شده و در حال حاضر افراد دارای تمکن مالی برای کار در این حوزه وارد شدهاند و با ارائه پروژه پیشنهادی موانع پیش راه آنان برداشته شده است.
به گفته استاندار اصفهان کمیته توسعه گردشگری استان اصفهان، ظرفیتها را برای این صنعت شناسایی کرده و افراد و شرکتهای سرمایهگذار را نیز راهنمایی و مشاوره میدهد.
وی ادامه داد: پشتیبانی و حمایت زیرساختی برای حوزه گردشگری در این قالب انجام میشود و عمده مشکل سرمایهگذاران با شرکتهای خدماتی، زمین و محیط زیست بوده که در نشستهای تخصصی این موضوعات بررسی شده است.
مرتضوی یادآور شد: در نشست با سازمان حفاظت از محیط زیست کشور فرصتهایی برای رونق گردشگری زیست محیطی ایجاد شده که امکان بهرهگیری از این ظرفیت در استان اصفهان و بخشی ازآن فراهم است.
وی معتقد است ظرفیتهای تاریخی که در مناطق حفاظت شده قرار دارند در این مسیر تعاملی قابل استفاده برای مسافران و گردشگران خواهد بود.
استاندار اصفهان توزیع اعتبار برای مرمت و بهسازی آثار تاریخی استان اصفهان را از دیگر گامهای اساسی در توسعه صنعت گردشگری بیان کرد و گفت: علاوه بر اعتبارات دولتی حضور سرمایهگذاران در این حوزه موثر واقع میشود.
وی به شرکتهای دانشبنیان وحمایت از این توان تولیدی و خداماتی در توسعه اقتصادی استان اصفهان اشاره و اظهار کرد: فعالیت شرکتهای دانش بنیان یکی از دیگر فرصتهای مهم اقتصادی این استان مطرح بوده که فعالیتهای آنها در قرارگاه اقتصاد دانش بنیان دنبال میشود.
مرتضوی افزود: این قرارگاه فعالیتهای این شرکتها را بررسی و رصد میکند و در ارائه تسهیلات و مانع زدایی از فعالیتهای آنها تصمیمسازی دارد.
انتهای پیام