محمدعلی موسیپور گرجی امروز در آستانه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران به تشریح عملکرد بندرامیرآباد پرداخت و گفت: مدیریت مشارکتی در دستور کار ما قرار دارد، امسال بعد از رکود چند ساله ۶۲۰ درصد در مشارکت رشد داشتیم.
وی با اشاره به اینکه توانمندسازی نیروی انسانی از رشد ۹۳ درصدی و ۱۴ درصدی لجستیک بندری مواجه بودیم، افزود: امسال ۹۰ هزار نفر ساعت دوره آموزشی در بندر امیرآباد برگزار شد تا مدیریت دانش و توانمندسازی در شأن سازمان برسد.
موسی پور گرجی تعهد اشتغال امسال بندر امیرآباد را۸۰ نفر اعلام کرد و گفت: ۱۴۹ نفر از جوانان منطقه جذب شدند.
وی سال جدید را سال شکوفایی اقتصادی به ویژه بندر امیرآباد دانست و ادامه داد: ۱۱ پروژه سرمایهگذاری با رشد۷۰ درصد در حال انجام است و بخشی از دغدغههای جوانان برطرف و جوانان مستعد بومی در بندر به کارگیری میشوند.
مدیرکل بندر امیرآباد تصریح کرد: رسالت سازمان این است که در کوتاهترین زمان نهاده دامی و کالای اساسی را تامین کند که ما در این بخش رتبه دوم کشوری را داریم.
این مسئول به صادرات مرکبات و محصولات کشاورزی برای نخستین بار از مسیر دریایی اشاره کرد و گفت: زمینه صادرات مرکبات در بندر فراهم شد که امسال با وجود ناوگان کشتیرانی، پلاک، کانتینر یخچالی و خدمات اسنادی انجام و ۴ محموله به کشور CIS صادر شد.
موسی پور با اشاره به اینکه اولین کشتی سال ۱۳۸۱ در بندر امیرآباد پهلو گرفت و ۲۱ سال از این اقدام میگذرد، اظهار کرد: اتفاق نادر امسال حمل یکسره کالای اساسی از CIS به بندر خشک پیشگامان یزد از طریق ریل بوده که ۸ هزار تن ذرت جابجا شد.
وی با بیان اینکه امسال از بندر امیرآباد، ترانزیت پنبه از ترکیه، گوگرد به چین و هندوستان، کود و اوره به هندوستان انجام شد، خاطرنشان کرد: ترانزیت خودرو هم در ۳۰ ماهه گذشته ۲۰ هزار و ۶۹۰ دستگاه از امارات به بندر لنگه و بندرامیرآباد و قزاقستان انجام شد. همچنین ۸ هزار و ۷۰۰ دستگاه خودرو در ۱۰ ماهه امسال ترانزیت شد که بیانگر تثبیت مسیر بود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد از امضای قرارداد ۶ تفاهم نامه با ۳ هزار و ۴۹۰ میلیارد تومان خبرداد و گفت: ۲ قرارداد خارجی در احداث محوطه ترمینال کانتینری، احداث پایانه لجستیک غلات، احداث مخازن با کاله، احداث مخازن روغن خوراکی و دو قرارداد کارخانه تصفیه روغن و تولید نشاسته و آرد گندم از سری قراردادهای داخلی است.
موسی پور گرجی با اظهار اینکه در ۳۰ ماهه دولت سیزدهم ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان جذب سرمایه گذاری انجام شد، گفت: تحقق پروژهها از نظر کسب درآمد و توسعه اقتصادی برای منطقه حائز اهمیت است.
وی به فعالیتهای عمرانی در بندرامیرآباد اشاره کرد و افزود: ۵۰ پروژه همزمان در حال انجام است که ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی داشتیم که۹۳ درصد جذب شد. اغلب پروژه ها به جمع بندی رسید و رتبه اول را از نظر بالابودن پیشرفت فیزیکی پروژه ها داریم.
ظرفیت ۸ میلیون تنی تخلیه و بارگیری بندرامیرآباد
این مسئول با تاکید براینکه ظرفیت عملیاتی بندر امیرآباد باید به ۱۰ میلیون تن برسد، یادآور شد:۵۰۰ هزار تن به ظرفیت عملیاتی بندر اضافه شد و در حال حاضر ظرفیت بندر از ۷.۵ میلیون تن به ۸ میلیون تن در سال رسید.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد با اعلام اینکه متروکه شدن کالا و ماندگاری کالا در بندرامیرآباد وجود دارد و ما نقشی در این زمینه نداریم، تصریح کرد: ما متولی تخلیه و بارگیری هستیم و تلاش داریم که ماندگاری کالا اتفاق نیفتد و با همکاری دستگاه قضایی هم اکنون چیزی به عنوان کالای متروکه در بندر نداریم.
موسی پور با اشاره به روز رسانی تجهیزاتی در بندرآمیز آباد گفت: برای اولین بار دستگاه رادار دانش بنیان داخلی نصب و راه اندازی شد و طراحی و ساخت دسته موتور رانش لایروبی به دست متخصصان داخلی شکل گرفت.
امیرآباد، بندری سبز
مدیرکل بنادر و دریا نوردی امیرآباد با بیان اینکه این بندر از سال ۱۳۸۵بندر سبز معرفی شد، خاطرنشان کرد: فضای سبز استاندارد تا ۲۰ متر است که سرانه ما برای هر فرد یک هزار و ۲۰۰ متر در نظر گرفته شد که در راستای حفظ محیط زیست، پلنگان و میانکاله به وظیفه خود عمل کردیم و امسال ۵۰ هزار نهال توسط کلیه شرکت ها در حریم پیرامونی کاشته شد.
موسی پور یادآور شد: گواهینامه فنی موتورخانه از سازمان استاندارد دریافت شد و امسال استاندارد کاهش مصرف انرژی را اخذ کردیم و بندرامیرآباد همچنان سبز است.
انتهای پیام