دکتر عبدالله کبریایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تاکنون ۶۲۲ بیمار سرطانی، خاص و صعب العلاج برای دریافت این تسهیلات به بانک عامل معرفی شده اند که از این بین، ۳۵۰ نفر از معرفی شدگان، بیمار سرطانی هستند.
وی با بیان اینکه اکنون سه هزار و ۲۵۰ بیمار سرطانی در علوم پزشکی استان ثبت شده اند، عنوان کرد: تمامی مراحل تشخیص، شیمی درمانی و پرتو درمانی سرطان در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد انجام می شود.
وی افزود: با بهره برداری از دستگاه درحال نصب شتاب دهنده خطی با انرژی بالا که به منظور پرتو درمانی انواع سرطان استفاده می شود، نیاز استان به ارجاع بیماران به خارج از مرکز استان برطرف می شود.
کبریایی افزود: بسیاری از بیماران خراسان شمالی نیازمند اشعه درمانی یا پرتو درمانی هستند، اما دستگاهی که در حال حاضر به مردم خدمت میدهد تنها برای سرطانهای سطحی کارایی دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: به همین دلیل، دستگاه مورد نظر با قیمت یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال خریداری شده و اکنون در حال نصب است.
به گفته وی، اکنون مراحل ساخت محل استقرار این دستگاه که باید مورد تأیید سازمان انرژی اتمی نیز قرار گیرد، در حال انجام است که پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی دارد.
انتهای پیام