سیدرضا کاظمینیا امروز (۱۸ بهمن ماه) در نشست خبری، اظهار کرد: تامین اجتماعی مازندران با ۲۵۰۰ نفر کارمند، پنج مرکز بستری، ۴۹۵ تخت بستری و ویژه که شامل ۴۲۵ تخت بستری، ۷۰ تخت ویژه و ۱۴ مرکز درمان سرپایی که شامل ۱۲ مرکز درمانی سرپایی طرح پزشک خانواده است، به مراجعهکنندگان خدمات میدهد.
وی گفت: دو مرکز چمستان و پل سفید چون در حوزه شهری زیر ۲۰ هزار نفر قرار میگیرند، خدمات را بهصورت فایفو سرویس به جامعه هدف ارائه میکنند.
مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران بیان کرد: با بودجه معادل ۴۲۲۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ که ۲۵ درصد رشد نسبت به سال گذشته دارد که بهطور متوسط سالانه پاسخگوی ۳۶ هزار مورد بستری و بیش از چهار میلیون مراجعه سرپایی در مراکز درمان خود هستیم. ما بیش از ۲۱۰ مورد بستری و ۱۳ میلیون مراجعه سرپایی را از طرف قرار خود خرید خدمت میکنیم.
وی ادامه داد: اقدامات فوق تخصصی ویژهای از جمله ۸۰۰ مورد جراحی قلب باز و بیش از ۵۰۰۰ مورد آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق قلبی و مغزی را در مرکز فوق تخصصی ولیعصر (عج) قائمشهر ارائه خدمت کردهایم.
مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه در راستای اجرای پروژههای درمانی در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ حدود ۱۴ هزار و ۷۲ مترمربع پروژه توسعه و بازسازی داشتیم، اظهار کرد: ۸۶۷۲ مترمربع در بخش توسعه و ۵۴۰۰ مترمربع در بخش بازسازی بوده است که برای استانداردسازی فضای درمانی در بیمارستانهای جنرال ما در شهرهای بابلسر، ساری و بوعلی این پروژهها انجام شد. امیدواریم با حمایت مسئولان این مراکز تجهیز و بهزودی افتتاح شوند.
کاظمینیا با اشاره به اینکه درصددیم امسال ۹۸ تخت بستری به ظرفیت استان اضافه شود، بیان کرد: در راستای توسعه تختهای بستری نیز در سال ۱۴۰۲ در بیمارستان ولیعصر قائمشهر ۶۰ تخت بستری به ظرفیت تختهای بستری استان اضافه شد که شامل ۱۰ تخت سیسییو و ۵۰ تخت جراحی بود و درصددیم در سه بیمارستانی که طرحهای استانداردسازی کوچک مقیاس ما در حال اجراست ۳۸ تخت دیگر به ظرفیت استان اضافه کنیم.
وی یادآوری کرد: از سال ۱۳۸۵ تا ۱۴۰۰ فقط ۲۴ تخت به ظرفیت استان اضافه شده بود و در این دو سال، ۹۸ تخت به ظرفیت استان در حال اضافه شدن است که تاکنون بیسابقه بوده است.
او ادامه داد: در بحث آیتمهای کمی درمان در تعداد بیماران بستری، تعداد اعمال جراحی، تعداد ویزیت و مراجعههای سرپایی در مراکز استان، رشدی بین ۱۰ تا ۳۳ درصد داشتیم. همچنین در حوزه ضریب اشغال تخت در استان از ۶۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۰ به بیش از ۷۹ درصد در ۹ ماهه گذشته امسال ارتقا یافتهایم.
وی گفت: در بیمارستان بوعلی نکا بعد از هفت سال موفق شدیم در ارزیابی اعتباربخشی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی این بیمارستان را از رتبه دو به رتبه درجه یک ارتقا دهیم. در حوزه عملکرد نیز بیمارستان شفا در بابلسر اسفند ۱۴۰۱ موفق شد بین بیمارستانهای زیر ۵۰ تخت سازمان تامین اجتماعی، بهترین عملکرد را داشته باشد.
مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران اظهار کرد: در حوزه درمان غیرمستقیم و معاونت خرید راهبردی در دو سال اخیر مراکز طرف قرارداد، استان را از ۲۱۸۳ موسسه به ۲۵۵۶ موسسه افزایش دادیم.
او با اشاره به اینکه ۹۹ درصد نسخ استان بهصورت الکترونیکی صاد میشوند، بیان کرد: در آیتم مهم زمان رسیدگی به اسناد خسارت متفرقه استان مازندران، زمان رسیدگی را از ۷۰ روز به ۲۵ روز در پایان ۹ ماهه ۱۴۰۲ کاهش دادیم. در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت و خانواده نیز در ۹ ماهه گذشته امسال ۱۸۶۹ پرونده برای ۷۸۹ زوج نابارور تشکیل و پرداخت شد که از این میان، ۸۳۵ پرونده در مراکز طرف قرارداد به مبلغ یک میلیارد و ۹۱۵میلیون تومان پرداخت و ۱۰۳۴ پرونده نیز در مراکز غیرطرف قرارداد در قالب خسارت غیرمتفرقه به مبلغ دو میلیارد و ۳۰۲ میلیون تومان به جامعه هدف پرداخت شد.
کاظمی نیا افزود: در حوزه حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج نیز تا ۹ بهمن امسال ۲۵۷۰ سند پذیرش شد که از این میان ۱۶۷۷ پرونده پرداخت یا آماده پرداخت است.
انتهای پیام