حجتالاسلام موسوی جاجرمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خراسان شمالی در این دیدار اظهار کرد: به برکت خون شهدا، رهبریهای امام راحل و مقام معظم رهبری، امروز اسلام در دنیا عزت و عظمت یافته و همه مظلومان عالم چشمشان به اسلام و انقلاب است.
وی بیان کرد: شما میبینید امروز ایران از بزرگترین حامیان مردم مظلوم فلسطین است و همه مظلومان عالم چشم امیدشان به انقلاب و اسلام است. مردم مسلمان در منطقه بیدار شده و جبهه مقاومت تشکیل دادهاند.
امام جمعه موقت بجنورد ادامه داد: روز به روز دشمنان اسلام و بشریت ضعیفتر میشوند و اسلام در جهان مطرح میشود و این به برکت خون شهدای پاک باخته است.
جاجرمی با اشاره به یاد و خاطر شهید دانشجو، سید مصیب لنگری، گفت: این شهید بزرگوار ارتباطی صمیمی با طلبهها و حوزهها داشت و از روحیهای شاد و خونگرم برخوردار بود، از او خاطرات خوشی در ذهنمان هست، خوشا به حال آنها که رفتند و به شهادت رسیدند و از کشورشان، انقلابشان و دینشان دفاع کردند و هم خود و هم خانوادههایشان در دنیا و آخرت عزت دارند.
حجتالاسلام حمیدرضا طیبینسب، رئیس دانشگاه جامع پیام نور خراسان شمالی نیز در این دیدار اظهار کرد: شهدا بهویژه دانشجویان شهید، الگوهایی ارزشمند برای جامعهاند که نسل امروز به این چراغ راه و به این سیره و روش نیاز دارد.
وی ادامه داد: بصیرتافزایی، نیاز جامعه بهویژه جوانان و قشر دانشجو است و سیره شهدا بهترین الگو برای پاسخ به این نیاز است.
او گفت: سیره دانشجو یعنی ترکیب ایمان و علم و عمل که درس امروز دانشجویان و دانشگاهیان باید همین الگو باشد.
الهام آزادزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان شمالی نیز در این دیدار اظهار کرد: از خودگذشتگی شهدا سبب شده است تا بهعنوان یک نماد زنده از عظمت و عزت انسانی در تاریخ جاودانه شوند. بهویژه شهدای دانشجو با ترکیب علم و ایثار و ایمان در این زمینه پیشرو بودهاند و همواره این ارزش باید در جامعه ساری و جاری باشد.
وی گفت: دانشجویان بهعنوان قشر فرهیخته جامعه وظیفه سنگینی برعهده دارند و شایسته است با الگوگیری از راه شهدا بهخوبی در این زمینه ایفای نقش کنند.
در این دیدار، مادر شهید والامقام سید مصیب لنگری به بیان خاطراتی از زندگی شخصی، اخلاق و منش شهید پرداخت.
شهید سید مصیب لنگری در سال ۱۳۴۶ در بجنورد پا به عرصه وجود نهاد. او علاقه شدیدی به تحصیل داشت، دوره ابتدایی و راهنمایی و متوسطه را در شهر بجنورد گذراند. در سال ۱۳۳۶ از دبیرستان همت بجنورد در رشته علوم تجربی فارغالتحصیل و سپس در رشته پزشکی دانشگاه شهید صدوقی یزد پذیرفته شد. در سال ۱۳۶۵ بهصورت داوطلبانه بسیجی تحت عنوان بسیجی آرپیجیزن دسته اخلاص در گردان نصرالله لشکر ۵ نصر آماده نبرد بیامان با دشمنان اسلام شد.
او ضمن تحصیل در دانشگاه به جبهههای حق علیه باطل شتافت و در عملیات کربلای ۴ در مصاف با دشمنان اسلام به لقاءالله پیوست و پیکر پاکش در منطقه نبرد باقی ماند. سرانجام پس از سالها دوری و فراق از زیر خاکهای خونگرفته شلمچه با روحی بلند به آغوش خانواده بازگشت و بر دوش امت اسلامی شهر و دیار تشییع، تجلیل و تکریم شد.
طرح ملی «یاد یار» که به تجلیل از شهدای دانشجو و شهدای عرصه علم و فناوری میپردازد، توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و واحدهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور برگزار میشود.
انتهای پیام