رادنی دیدار امروز ۱۸ بهمن ماه در گفتوگو با ایسنا درباره وضعیت سکوهای ورزشگاه عضدی رشت، تصریح کرد: تکمیل سکوهای روبروی این ورزشگاه نیازمند تامین اعتبار و مشارکت نمایندگان و مسئولان استانی و کشوری است.
وی با اشاره به صعود تیم سپیدرود رشت به لیگ برتر در سال ۱۳۹۶، اظهار کرد: فردای روزی که سپیدرود به لیگ برتر صعود کرد در این ورزشگاه جشن صعود گرفت و یکی از روزهای شلوغ تاریخ رشت و فوتبال گیلان رقم خورد.
وی افزود: بهجای اینکه مدیران کل پیشین ورزش گیلان و سایر دوستان درصدد تقویت تیم سپیدرود باشند، جلسهای تشکیل دادند که سکوهای روبروی ورزشگاه عضدی ناپایدار است و باید تخریب شود.
دیدار گفت: در جلسهای یک شرکت مهندسی به عنوان معتمد دعوت شد تا سکوها را ارزیابی کند و در نامهای که در سایت باشگاه نیز منتشر شد، این شرکت اعلام کرد این سکوها نیاز به تخریب ندارد بلکه نیاز به تقویت دارد؛ با این وجود کسی به این نظرات کارشناسی توجهی نکرد و سکوها تخریب شد.
دیدار خاطرنشان کرد: وقتی تیم سپیدرود پس از سالها به لیگ برتر صعود کرد، بزرگترین نقطه قوت این تیم همین ورزشگاه عضدی بود اما نه تنها کمکی از سوی مسئولان نشد بلکه جنگ مالکیتی در آن زمان رخ داد به صورتی که رکورد گینس در این مورد شکسته شد و در طول دو تا سه سال، ۱۴ تا ۱۵ مدیرعامل و مالک برای این تیم تعویض کردند و ورزشگاه عضدی را از این تیم گرفتند و سپیدرود را به سردار جنگل فرستادند.
وی افزود: از سال ۹۶ ورزشگاه عضدی به یک مخروبه و ویرانه تبدیل شد به طوری که قابل استفاده نبود و چمن مصنوعی نیز به مرور از بین رفت.
وی تصریح کرد: در بازیهایی که مقابل پیکان، نفت آبادان و استقلال تهران در عضدی میزبان بودیم قسمت اعظم و نقطه قوت این ورزشگاه که همان ضلع شمالی و همان سکوهایی بوده که خراب است و تنها یک بخشی از آن اکنون درست شده، در آن زمان عضدی از سپیدرود گرفته شد و به ناچار برای انجام بازیها به ورزشگاه سردار جنگل رفتیم.
دیدار با بیان اینکه با رفتن به ورزشگاه سردار جنگل در آن دوران بدترین روزهای سپیدرود دوباره شروع شد، گفت: تعداد تماشاگرانی که به ورزشگاه سردار جنگل میآمدند به دلیل دسترسی سخت به ورزشگاه کمتر شد، شهر رشت فاقد شبکه مترو است و سیستم اتوبوسرانی نیز همه نقاط شهر را پوشش نمیدهد به همین دلیل هواداران براحتی نمیتوانند به آنجا بروند، این دلایل باعث شد تا تعداد تماشاگران سپیدرود در آن دوران کم شود.
وی افزود: از سوی دیگر نوع طراحی این ورزشگاه به گونهای است که هر چقدر تماشاگر به این استادیوم بیاید انگار سکوها خالی است و برخلاف عضدی که بهدلیل نزدیکی به زمین شرایط متفاوت است، پنج هزار تماشاگر در عضدی معادل ۱۵ هزار نفر در سردار جنگل است، بعد از آن بیماری کرونا و عدم حضور تماشاگران در ورزشگاه و از سوی دیگر دعواهای مالکیتی سبب شد تا سپیدرود به لیگ دسته دوم سقوط کند، به طوری که آرزوی هواداران سپیدرود بازگشت به ورزشگاه عضدی بود.
وی با بیان اینکه بهانههای مختلف و سوء مدیریت، مدیران پیشین ورزش گیلان باعث شد از میزبانی در ورزشگاه عضدی در آن زمان استفاده نکنیم، گفت: با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان و رایزنیهایش، سپیدرود در شلوغترین روزها در عضدی بازی کرد و خون نیز از دماغ کسی نیامد، هواداران سپیدرود نیز در بیانیه خود از وی تقدیر کردند و اتفاقات خوبی رقم خورد.
دیدار با اشاره به اینکه مدیرکل ورزش گیلان به عنوان داور فوتبال نیز فعالیت داشته است، خاطرنشان کرد: وی دغدغه تیمهای فوتبال گیلان و هواداران را درک میکند و با بودجهای حدود ۵۰ میلیارد تومان توانست ورزشگاه عضدی را بازسازی کند.
وی افزود: این ورزشگاه حدود شش تا هفت سال به حال خود رها شده بود، با تاکید سازمان لیگ تیمهای لیگ برتر و دسته یک اجاز بازی در چمن طبیعی دارند به همین دلیل چمن مصنوعی این ورزشگاه به چمن طبیعی تبدیل شد، تعمیر رختکن و نصب صندلی در سکوهایی که قابل استفاده بود و نصب دوربینهای امنیتی در ورزشگاه نیز انجام شد.
وی تاکید کرد: بازگشت به ورزشگاه عضدی از اول امسال کمک بزرگی برای سپیدرود بود، ولی همچنان بودجه ساخت ورزشگاه عضدی برای سکوهای ضلع شمالی که خراب شده تامین نشده که نیازمند همت استانی است.
دیدار افزود: اگر بگوییم یک چهارم این سکوها درست شده در سه چهارم دیگر فقط فونداسیون اجرا شده و به نظر میرسد برای تکمیل شدن، پروژه نیازمند تامین اعتبار است.
وی گفت: از ابتدای فصل بدون دلیل اجازه استفاده از سکوهای روبرو به تماشاگران سپیدرود داده نمیشود و عملا کل قسمت شمالی، شمال شرقی و غربی عضدی قابل استفاده نیست و فقط در دو سکوی طرفین جایگاه اجازه حضور تماشاگران سپیدرود داده شده است.
مدیر روابط عمومی و رسانه باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود رشت با اشاره به عدم استفاده از سکوهای روبرو در دربی سپیدرود و چوکا، تاکید کرد: در این دیدار تماشاگران چوکا در ورزشگاه حضور داشتند و بخشی از سکوها در اختیار آنها قرار داده شد و هواداران سپیدرود تماما در یک قسمت کوچک بازی را دنبال میکردند و عملا سپیدرود در ورزشگاه خودش میهمان شده بود.
دیدار با بیان اینکه در تکمیل و بازسازی ورزشگاه و سکوهای عضدی مدیرکل ورزش گیلان دست تنهاست، یادآور شد: ساخت ورزشگاه تختی انزلی از پروژه استانی به پروژه ملی تبدیل و ورزشگاه ساخته شد و بدون تردید یکی از دلایل موفقیت ملوان درصعود به لیگ برتر و موفقیت در این لیگ هواداران ملوان بودند، این اقدام باید با کمک مسئولان مربوطه در مورد باشگاه عضدی هم انجام شود.
وی با بیان اینکه امسال همه چیز برای صعود سپیدرود به لیگ دسته اول مهیا است، گفت: مالک خیلی مقتدر و خوبی داریم به طوری که تمام بدهیهای سپیدرود در حال پرداخت است و قرارداد جاری بازیکنان، کادر فنی و عوامل اجرایی پرداخت میشود، دوستداران تیم فوتبال سپیدرود فقط ورزشگاه میخواهند و این مهم نیازمند مشارکت استاندار گیلان و نمایندگان شهر رشت است که بودجه لازم را پیگیری و تامین کنند.
مدیر روابط عمومی و رسانه باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود رشت، سکوهای روبروی ورزشگاه را به عنوان قلب عضدی برشمرد و گفت: این خواسته بزرگ هواداران فوتبال مهم بوده و البته نیاز به بودجه قابل توجهی دارد.
دیدار افزود: خواسته کوچکتر هواداران این است که سکوهای قابل استفاده روبروی ورزشگاه را در اختیار هواداران قرار دهند تا از حداکثر ظرفیت میزبانی تیم استفاده کند.
وی با تاکید بر این مسئله که بیانیهی صادر شده از سوی هواداران سپیدرود به صورت خود جوش و توسط رسانههای هوادار بوده و باشگاه در این زمینه نقشی نداشته است، خاطرنشان کرد: امیدواریم مدیرکل ورزش گیلان با مشارکت نمایندگان رشت و سایر مسئولان استان، بودجه لازم برای تکمیل سکوهای ورزشگاه را تامین کنند تا رشت هم مانند انزلی صاحب یک ورزشگاه خوب شود که تیمهای رشتی مانند ۹۰ درصد تیمهای دیگر متکی به بودجه دولتی نیستند از ظرفیت هواداران خودشان سود ببرند.
مدیر روابط عمومی و رسانه باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود رشت، گفت: نقطه قوت ورزشگاه عضدی سکوهای روبرو است زیرا روبروی دوربین قرار دارد و وقتی تیم حریف وارد زمین میشود بهدلیل تعداد سکوهای بیشتر شرایط بهتری را برای تیم میزبان فراهم میکند، نه تنها این جایگاه را نداریم بلکه بودجه تکمیل آن نیز وجود ندارد؛ روزی که ورزشگاه افتتاح شد دو نفر از نمایندگان رشت در این مراسم حضور داشتند و همان روز قول دادند که عضدی را تکمیل میکنند و از آن روز حدودا ۱۰ ماه گذشته و هیچ کاری برای ساخت سکوها انجام نشده است.
انتهای پیام