حسن ملکحسینی ظهر چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۲ در نشست با اصحاب رسانه با تاکید بر اینکه کد شناسه منطقه آزاد اینچهبرون بینالمللی است، اظهار کرد: اقدامات انجام شده در این منطقه آزاد باید به هماستانیها تبیین گردد تا همه از اقدامات صورت گرفته مطلع شوند.
وی با اشاره به اینکه مناطق آزاد بهشت سرمایهگذاران بوده و منطقه، کشور و سطح فراملی از آنو ذینفع هستند، ادامه داد: ایجاد منطقه آزاد مشترک بین گلستان و ترکمنستان میتواند رونق بخش و متحول کننده اقتصاد شمال شرق کشور باشد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اینچهبرون سه کشور قزاقستان، روسیه و چین را دارای ظرفیت فوقالعاده در حوزه اقتصاد، بازرگانی و حمل و نقل دانست و بیان اینکه میتوان از ظرفیت منطقه آزاد اینچهبرون در این زمینه به نحو شایستهای بهرهمند شد، افزود: نیازمندیهای مدتدار منطقه در سه مسیر کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شناسایی و برنامههای توسعهای آن را تدوین کردهایم.
وی منطقه آزاد اینچهبرون و کریدور خط آهن ایران - ترکمنستان - قزاقستان را دو مگاپروژه برای استان گلستان در ۴۰ کیلومتری شهر گرگان برشمرد و خاطرنشان کرد: مساحت این منطقه ۱۳ هزار و ۵۷۷ هکتار بوده که از شمال به مرز ایران و ترکمنستان و از جنوب به مجتمع پتروشیمی گلستان محدود شده است.
ملکحسینی ظرفیتسازی را مهمترین لازمه اجرای طرح توسعهای منطقه آزاد اینچهبرون که نهمین منطقه آزاد مصوب و رسمی کشور بوده، عنوان و تصریح کرد: اتصال کریدور شمال و جنوب "خط آهن اینچهبرون - شاهرود" از وزارت راه و شهرسازی، شرکت و قرارگاه خاتم الانییاء را پیگیر هستیم که موثرترین اقدام برای رونق این منطقه آزاد است.
وی تهیه ۱۱۰ بسته سرمایهگذاری به صورت کتابچه و کتاب الکترونیکی را بسیار ارزشمند در راستای هدایت سرمایهگذاری برشمرد و گفت: ایجاد ۴۷ هزار شغل، استقرار هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی، شهرک متالوژی، شهرک پتروشیمی، افزایش بار ریلی ۱۳.۷ میلیون تن، افزایش سه برابری ارزش افزوده بخش صنعت استان، افزایش بار جادهای به ۶.۳ میلیون تن، صادرات از منطقه ۹.۳ میلیون تن با ارزش ۶.۲ میلیون دلار، افزایش ترانزیت به ۲ میلیون تن و افزایش حجم بار تا ۲۰ میلیون تن در سال ۱۴۲۰ چشم انداز منطقه آزاد اینچهبرون است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی اینچهبرون با تاکید بر اینکه اولویت اول توسعه منطقه بخش خصوصی بوده و مدیریت واحد و یکپارچه این منطقه از اولویتهاست، یادآور شد: قطعاً با ورود سرمایهگذار شاهد تحول در این منطقه خواهیم بود که سود ناشی از آن عاید کل کشور خواهد شد.
انتهای پیام