سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای استان خبرداد

افزایش ۶برابری مراکز بین‌کارگاهی سمنان در دولت رئیسی/سهم ۷.۵درصدی روستائیان از آموزش‌های مهارتی

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان از وجود ۵۸ مرکز جوارکارگاهی در این استان خبر داد و گفت: ۵۰ مرکز از این مراکز جوارکارگاهی در دولت سیزدهم راه‌اندازی شده است.

محمود فیض ۱۸بهمن ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: راه‌اندازی مراکز آموزش جوار و جوار بین‌کارگاهی و توسعه قابل توجه این مراکز در استان نقش بسیار مهمی در ارتقای توان فنی و اشتغال‌پذیری افراد جویای کار در حوزه‌های مختلف صنعتی و تولیدی دارد.

وی با بیان اینکه این مراکز زمینه افزایش سطح مهارت کارگران و شاغلان در واحدهای تولیدی و صنعتی را فراهم می‌کنند ادامه داد: تا قبل از دولت آیت‌الله رئیسی تنها هشت مرکز جوارکارگاهی در این استان وجود داشته که طی ۲۸ ماهه دولت یبزدهم شمار این مراکز در استان بیش از ۶ برابر شدند.

وی تربیت نیروی ماهر در حوزه صنایع، مشاغل خانگی، واحدهای تولیدی و...را از وظایف و ماموریت های مهم اداره کل فنی و حرفه‌ای در استان‌ها برشمرد و افزود: در همین راستا دولت سرمایه‌گذاری قابل توجهی هم در حوزه فضاهای آموزشی و هم تجهیزات آموزشی سازمان فنی و حرفه‌ای انجام داده تا جوانان جویای کار بتوانند با این آموزش‌های مهارتی وارد بازار کار شوند.

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان از آموزش ۴۲ هزار نفر در مراکز دولتی فنی و حرفه‌ای استان طی ۲۸ماهه دولت سیزدهم خبر داد و گفت: از ابتدای سال تا کنون نیز ۱۹ هزار و ۷۰۲ نفر در مراکز دولتی این اداره کل آموزش مهارتی دیدند. ضمن اینکه بالغ بر هفت هزار و ۱۷۶ نفر نیز در آموزشگاه های خصوصی استان آموزش مهارتی دیدند.

وی به تنوع حرف آموزشی در این استان پرداخت و خاطرنشان کرد: طی این ۲۸ ماه آموزش‌های ارائه شده در استان در افزون بر ۷۹۰ حرفه بوده است.

فیض از برگزاری مسابقات و رویدادهای مهارتی به عنوان یک فرصت برای ارتقا سطح مهارتی و ایجاد انگیزه در فعالان این بخش یاد کرد و گفت: در دولت سیزدهم ۱۳ رویداد و مسابقه مهارتی در استان سمنان برگزار شده که پنج رویداد آن در سال ۱۴۰۲ بوده است.

وی با بیان اینکه علاوه بر این هر ساله مسابقات ملی مهارت در سه سطح شهرستانی، استانی و ملی برگزار می‌شود ادامه داد: جدا از این مسابقات هر دو سال یک بار، مسابقات بین المللی مهارت برگزار می‌شود که طی این بیش از دو سال بالغ بر ۴۰ هنرآموز استان به این مسابقات اعزام شدند.

وی از کسب سه مدال طلا، دو نقره و یک برنز به عنوان دستاورد فنی و حرفه ای استان از مسابقات بین‌المللی یاد کرد و افزود: علاوه بر این تاکنون ۱۲ دیپلم افتخار نیز توسط فعالان حوزه مهارتی در اداره کل فنی و حرفه ای استان کسب شده است. ضمن اینکه یک مدال طلا، یک مدال نقره و هفت دیبلم افتخار از این افتخارات در سال ۱۴۰۲ کسب شده است.

افتتاح سه پروژه فنی و حرفه‌ای استان

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان در پاسخ به پرسشی در ارتباط با مصوبات این اداره کل در دور اول سفر آیت الله رئیسی به استان اظهار کرد: در سفر اول ۲۹ میلیارد تومان اعتبار برای این اداره کل پیش بینی شد که ۲۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است. که چهار میلیارد تومان آن در پروژه های عمرانی و ۱۶ میلیارد تومان آن در حوزه خرید تجهیزات هزینه شده است.

وی با اشاره به برگزاری دومین سفر رئیس جمهور به استان در آینده نزدیک از درخواست اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی برای پروژه های فنی و حرفه ای استان خبر داد و تصریح کرد: برای هر کدام از شهرستان های هشتگانه استان یک پروژه وعمرانی و زیرساختی و یک پروژه تجهیزاتی پیشنهاد شده ست.

فیض با اشاره به عزم دولت برای اتمام پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالا افزود: پروژه فنی و حرفه ای مهدیشهر از پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰درصد این اداره کل است که امید می‌رود در این سفر با تخصیص اعتبارات لازم، پروژه تکمیل و به بهره‌برداری برسد. ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این پروژه در گذشته پیشنهاد شده بود که با توجه به تورم و افزایش قیمت ها این پروژه حداقل به ۲۰ میلیارد تومان نیاز دارد.

وی از افتتاح سه پروژه این اداره کل در افتتاح همزمان پروژه های سازمان در روز گذشته خبر داد و اظهار کرد: سه پروژه جوارکارگاهی، سالن سنجش مهارت بیارجمند و کارگاه خیاطی میامی از جمله پروژه های افتتاح شده فنی و حرفه ای استان در دهه فجر است.

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان از توجه به آموزش های مهارتی در مناطق روستایی در این دولت خبر داد و افزود: به منظور اشتغال‌زایی، ارتقاء مهارتی و ماندگاری روستاییان دوره های آموزشی متعددی در روستاهای استان در دو سال اخیر برگزار شده است.

سهم ۷.۵درصدی روستائیان از آموزش های مهارتی امسال

وی از آمادگی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان برای افزایش آموزش ها در این بخش خبر داد و تصریح کرد: در هر کدام از روستاهای استان که تقاضایی در این بخش باشد، حضور خواهیم یافت.

فیض اضافه کرد: امسال ۱۸۲ هزار و ۴۰۲ نفر ساعت آموزش دوره‌های مهارتی در روستاهای استان سمنان برگزار شده است.

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان یادآوری کرد: امسال در مجموع ۷.۵ درصد آموزش های مهارتی استان در مناطق روستایی استان برگزار شده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402111813645
  • خبرنگار : 50233