به نقل از ویفروم، آموزش نوآوری اجتماعی، انواع مهارتهایی را آموزش میدهد تا در مورد این راهحلها بیاندیشند و آنها را اجرا کنند. در حالی که آموزش این مبحث نسبتاً جدید است، ابزارهایی وجود دارند که مربیان میتوانند از آنها در بسیاری از رشتهها و مدلهای آموزشی مختلف استفاده کنند.
استفاده از این موضوع میتواند به جهان کمک کند تا راهحلهای جدیدی برای فهرست رو به رشدی از چالشهای مهم و پیچیده پیدا کند. آموزش نوآوری اجتماعی میتواند در عصر تغییرات اجتماعی، نابرابری اقتصادی فزاینده و بحران آبوهوایی راهحل باشد و رویکردی دگرگونکننده برای حل مشکلات جمعی است که از مرزهای خاص خود فراتر میرود و شهروندان و همه افراد را از همه اقشار در مقابله با مبرمترین مسائل جهان درگیر میکند.
نوآوری اجتماعی فقط برای مشاغل نیست و در مورد همکاری افراد با دیدگاههای مختلف برای رسیدگی به مشکلاتی است که فراتر از مرزها و موضوعات هستند و چیزی بیش از ایجاد محصولات و خدمات است و میتواند ابداع مدلها و سیاستهای تجاری جدید برای مقابله با چالشهای اجتماعی، اقتصادی و زیستمحیطی باشد.
نوآوری اجتماعی با هدف، مشارکت و مسئولیتپذیری هدایت میشود تا راهحلهایی ایجاد شود که افراد را قادر به مشارکت در اقتصاد کند.
آموزش نوآوری اجتماعی هنوز در مراحل ابتدایی است اما نظریههای مبتنی بر طراحی، خلاقیت و آموزش در حال شکل دادن به توسعه اولیه آن هستند. هدف، ایجاد محیطی آموزشی است که مردم را تشویق به تفکر و یادگیری در مورد نوآوری اجتماعی همچنین تمرین آن کند و آنها را برای ورود به جهان و ایجاد راهحلهای نوآوری اجتماعی آماده میکند.
هیچ فرمول یکسانی برای نوآوری اجتماعی وجود ندارد، به این معنی که مربیان میتوانند از روشهای آموزشی مختلف از حل مشارکتی مشکل تا طراحی و تفکر سیستمی استفاده کنند. بهعنوان مثال، تفکر طراحی، رشتههای طراحی را با علوم اجتماعی ادغام میکند تا مشکلات اجتماعی و محیطی دشواری را حل کند. از سوی دیگر، تفکر سیستمی به افراد کمک میکند تا درک کنند، چگونه بخشهای مختلف یک سیستم با یکدیگر تعامل دارند و بر یکدیگر تاثیر میگذارند.
همچنین آموزش نوآوری اجتماعی باید موضوعات مختلفی ازجمله نوآوری، خلاقیت، عدالت اجتماعی، تغییرات آبوهوا، سیاستهای عمومی و تجارت را در بر گیرد به این معنی که دانشآموزان برای درک این موضوع به مجموعهای از مهارتها و دیدگاههای متنوع نیاز دارند که دائماً در حال تغییر هستند. در اصل، برای درک نوآوری اجتماعی و برای انتقال مؤثر اصول آن به دیگران، چندین رشته وجود دارد.
تعامل عملی در زمینه محلی میتواند ابزار آموزشی قدرتمند باشد. ظهور فناوریهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده نیز امکانات هیجانانگیزی را برای آموزش نوآوری اجتماعی معرفی میکند.
آموزش نوآوری اجتماعی، دانشآموزان را تشویق میکند تا چیزهایی را که نمیدانند کشف و با دیگران ارتباط برقرار و با آنها همکاری کنند و به دنبال دانش از منابع متنوع، بدیع و فرارشتهای باشند.
ما در حال حاضر با چالشهای جهانی بسیاری روبرو هستیم که بر تمام بشریت تأثیر میگذارد. نوآوری اجتماعی مسیری قابل دسترس به راهحلی را ترسیم میکند تا به همه کمک کند. این نوع آموزش میتواند و باید در داخل و خارج از کلاس درس در مشاغل، سازمانهای دولتی و هر جایی که مردم وظیفه رسیدگی به مشکلات دشوار را دارند، ارائه شود.
انتهای پیام