مدیرعامل آبفای استان خبر داد:

آبرسانی به ۱۲۸ روستای ایلام از سال ۱۴۰۰ تاکنون

مدیرعامل آبفای استان ایلام گفت: از سال مالی ۱۴۰۰ تاکنون بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای زیرساخت‌ها و شبکه آبرسانی ایلام تخصیص یافته و از ظرفیت‌های قرارگاه بسیج جهادی آبرسانی در راستای خدمت‌رسانی بهتر بهره‌گیری شده و در قالب این طرح، به ۱۲۸ روستا با اعتبار ۵۰۷ میلیارد تومان در استان، آبرسانی شده است.

«پرویز ناصری» در گفت‌وگو با ایسنا، با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب دستگاهی خدمات رسان است که فعالیت‌های آن تعطیل بردار نیست و در حال حاضر ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۹ درصد جمعیت روستایی ایلام تحت پوشش خدمات آبفا هستند.

مدیرعامل آبفای استان ایلام با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم اقدامات بسیار خوبی در زمینه تامین و تجهیز زیرساخت‌های آبی انجام شده و این دولت نگاه ویژه‌ای به مسئله آبرسانی دارد، تصریح کرد: از سال مالی ۱۴۰۰ تاکنون بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای زیرساخت‌ها و شبکه آبرسانی ایلام تخصیص یافته و از ظرفیت‌های قرارگاه بسیج جهادی آبرسانی در راستای خدمت‌رسانی بهتر بهره‌گیری شده و در قالب این طرح، به ۱۲۸ روستا با اعتبار ۵۰۷ میلیارد تومان در استان، آبرسانی شده است.

آخرین وضعیت مجتمع‌های آب‌رسانی داجیوند و مورت

وی فاز اول آبرسانی به ۱۰ روستای داجیوند شهرستان هلیلان را شامل حفر یک حلقه چاه، احداث یک باب مخزن، احداث یک ایستگاه پمپاژ آب، اجرای ۱۱ کیلومتر خط انتقال آب با اعتبار هزینه شده ۱۶۰ میلیارد ریال اعلام کرد  و در خصوص آبرسانی به ۱۶ روستای مجتمع «مورت» نیز گفت: این پروژه حفر و تجهیز دو حلقه چاه، احداث یک باب تصفیه خانه آب به ظرفیت ۴۰ لیتر در ثانیه، احداث ۱۰ باب مخزن ذخیره آب، اجرای خطوط انتقال آب به طول ۴۱ کیلومتر، اصلاح ۴۵ کیلومتر شبکه توزیع آب با اعتبار هزینه شده ۴۰۰ میلیارد ریال است.

ناصری حفر و تجهیز ۳ حلقه چاه و اجرای خط انتقال چاه های آب منطقه "بره بیجه" دهلران به طول خط انتقال۳۶۹۰ متر و با اعتبار هزینه شده ۵۸ میلیارد ریال را از دیگر اقدامات آبفای استان در راستای جهاد آبرسانی اعلام و تصریح کرد: به منظور تامین آب نهضت ملی مسکن شهرستان دهلران و سایر مناطق این شهر که با مشکل آب روبرو بوده‌اند اقدامات زیرساختی لازم صورت گرفت؛ به گونه‌ای که هم اکنون هم از لحاظ کمی و هم کیفی مشکل این شهر مرتفع شده است.

تامین آب پایدار برای ۳۵۰ هزار نفر در روز در مهران

وی به انجام زیرساخت‌های اساسی در پایتخت خادمین حسینی اشاره و تصریح کرد: با وجود حضور و تردد میلیونی زائرین اباعبدالله(ع) از مرز بین المللی مهران، شاهد ارائه بهترین خدمات در این حوزه بودیم چراکه تامین آب مورد نیاز مردم و زائران اولویت شرکت آب و فاضلاب استان ایلام است که در حال حاضر اقدامات لازم به منظور تامین آب پایدار برای ۳۵۰ هزار نفر در روز در این شهر صورت گرفته و ۲.۵کیلومتر خطوط لوله جدید جایگزین خطوط فرسوده آب شهر مهران شده است.

آخرین وضعیت پروژه ارتقاء تصفیه خانه فاضلاب شهر ایلام

مدیرعامل آبفای استان ایلام درباره ارتقاء تصفیه خانه فاضلاب شهر ایلام گفت: بخش سازه‌ای یا سیویل تمام شده، بخش خرید و نصب تجهیزات الکترومکانیکال انجام گرفته و با تزریق اعتبار سعی بر این است تا در هفته دولت در شهریور ماه سال ۱۴۰۳ به بهره برداری برسد.

پیشرفت ۸۵ درصدی تصفیه خانه آب ملکشاهی

مدیرعامل آبفای استان به پروژه تصفیه خانه آب ملکشاهی اشاره کرد و با تقدیر از حمایت های استاندار در پیگیری و جذب اعتبارات لازم گفت: این پروژه از سال ۹۱ آغاز اما به دلیل کمبود اعتبارات به حالت تعلیق درآمده بود که خوشبختانه با همت جهادی دولت سیزدهم با تامین اعتبارات، مجددا در دستور کار قرار گرفته و هم اکنون کل پروژه ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

پیشرفت ۶۵ درصدی شبکه فاضلاب شهر ایوان

ناصری ادامه داد: از دیگر پروژه های مهم می توان به شبکه فاضلاب شهر ایوان اشاره کرد که تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای ۳۰ کیلومتر باقیمانده این شبکه نیز اعتبارات لازم تامین یافته که امیدواریم این شبکه ظرف ماه‌های آینده به بهره‌برداری برسد.

اجرای خط انتقال آب چاه‌های دشت محسن آب به مخزن ذخیره شهر مهران

وی از افتتاح و بهره‌برداری از دو پروژه آبرسانی در شهرستان مهران در چهارمین روز از دهه مبارک فجر شامل پروژه آبرسانی به روستای "دول گل" و پروژه اجرای خط انتقال آب چاه‌های دشت" محسن آب" به مخزن ذخیره شهر مهران خبر داد.

مدیرعامل آبفای استان ایلام درباره‌ی پروژه اجرای خط انتقال آب چاه‌های دشت محسن آب به مخزن ذخیره شهر مهران اظهار کرد:  آب شرب شهر مهران از طریق ۷ چاه آب عمیق که در منطقه محسن آب حفر شده، تأمین می‌شود و خطوط انتقال آب این چاه‌ها از جنس لوله‌های آزبست و فولادی به علت قدمت زیاد، فرسودگی و عبور از مسیر زمین‌های کشاورزی مشکلاتی را ایجاد می‌کرد و همچنین هر ساله با توجه به جاری شدن سیلاب‌های زمستانی در رودخانه گاوی شاهد قطع آب شهر مهران بودیم؛ بنابراین شرکت بر آن شد تا با اجرای پروژه خط انتقال جدید این مشکل را مرتفع کند.

 ناصری تصریح کرد: خط انتقال فولادی به قطر ۵۰۰ و ۲۰۰ میلیمتر به طول ۳/۵ کیلومتر از مسیر جدید اجرا شد که آب را به مخازن ذخیره آب (دو باب مخزن ۲۰۰ مترمکعبی) شهر واقع در پشت امام زاده سید حسن (ع) منتقل می‌کند.

وی ادامه داد: با اجرای این خط لوله جدید ضمن تأمین آب پایدار، سالم و بهداشتی دو حلقه چاه آب شرب با آبدهی حداقل ۷۰ لیتر بر ثانیه در حالت خاموش و قطع استحصال آب قرار دارند که به‌موجب این عملیات تا میزان زیادی هم از هدررفت آب جلوگیری شده و هم از شدت مصرف انرژی کاسته شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام تصریح کرد: برای انجام این پروژه میزان اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان از محل اعتبارات عمرانی از محل ردیف طرح آبرسانی به شهرهای مواجه با تنش آبی و آبرسانی به شهر مهران هزینه شده است.

پروژه آبرسانی به روستای«دول گل»

ناصری درباره پروژه آبرسانی به روستای«دول گل» نیز تصریح کرد: با اجرای پروژه لوله گذاری خط انتقال آب ۱۰۰ میلی متری گالوانیزه به طول ۶۶۰۰ متر از محل اعتبارات شرکت ملی نفت ایران، مشکل آب آشامیدنی پایدار روستای
«دول گل» شهرستان مهران رفع شده است.

وی تاکید کرد: برای آبرسانی به این روستا، از مخزن مادر مجتمع «چالاب» و «چنگوله» ، ۶۶۰۰ متر خط انتقال آب ۱۰۰ میلی متری گالوانیزه به سمت روستا اجرا و با ربط شبکه توزیع به خط انتقال، این روستا از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شد.

وی اعتبار هزینه شده جهت عملیاتی کردن این پروژه را ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اعلام و تاکید کرد:  با اتمام و راه اندازی این پروژه جمعیتی بالغ بر ۱۰۵ نفر از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهرمند خواهند شد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب ایلام با اشاره به اصلاح شبکه آب روستای دول گل با استفاده از اعتبارات طرح جهاد آبرسانی گفت:  اصلاح شبکه این روستا با اعتباری بالغ‌بر ۲۵ میلیارد ریال، سال گذشته توسط قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1402111712583
  • خبرنگار : 50126