مجید تقیلو در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با وضعیت صنف کفش فروشان استان زنجان، اظهار کرد: امسال بازار زنجان وضعیتی خوبی در زمینه فروش کفش نداشت و بسیاری از مغازهداران، به دلیل کسادی بازار، عدم تثبیت قیمتهای خرید، واردات اجناس خارجی و غیره ورشکست شدهاند.
وی با بیان اینکه کفشهای ایرانی و خارجی در بازار زنجان موجود است، افزود: کفشهای خارجی بیشتر کتانی نو یا استوک هستند که استوکها از مبادی غیرقانونی وارد ایران میشود و به فروش میرود و مردم نیز استقبال خوبی از کفشهای استوک برند خارجی دارند تا کفشهای نو ایرانی.
این مسئول با بیان اینکه امسال وضعیت کفش فروشان زنجانی به دلیل تاخیر بارش برف و باران خوب نبود، تصریح کرد: بوت و چکمهها پس از تولید مهرماه هر سال به ویترین مغازهها میآیند و با بارش برف و باران در آبانماه مردم از خرید کفشهای زمستانی استقبال میکنند اما امسال اینطور نبود و کفشهای زمستانی به فروش نرفت.
رئیس اتحادیه کفش فروشان استان با بیان اینکه مردم اکنون ترجیح میدهند کفش عید با رنگ سال خریداری کنند، گفت: تولیدکنندگان کفش زنجانی رو به افول رفته و به اندازه انگشتان دست شده و ۱۰ سال است که تولیدکننده کفش مردانه در زنجان نداریم.
تقیلو از وضعیت بد تولیدکنندگان کفش زنانه در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: همه کارگرهای کفاشی بالای ۴۵ سال هستند و کارایی خود را از دست دادند و نیروی جدید و جوانان هیچ رغبتی برای اینکه صاحب شغل کفاشی، کیف دوزی و غیره باشند، ندارند.
وی در پاسخ به سوالی در یان رابطه که آیا فروشندگان کفش در استان زنجان قدرت خرید دارند، افزود: متاسفانه کفش فروشان زنجانی قدرت خرید ندارند و خریدهای خود را به صورت مدتدار خرید میکنند و با فروش کفش بدهی خود را تسویه میکنند.
این مسئول تصریح کرد: تولید کنندگان کفش زنجانی حدود ۱۵ نفر و فروشندگان کیف و کفش (تعمیر، فروش و تولید) با جواز کسب و بدون پروانه، حدود ۵۰۰ نفر هستند.
رئیس اتحادیه کفش فروشان خاطرنشان کرد: اتحادیه حدود ۲ سال گذشته، از همه فروشگاههای کفشهای خارجی به اصلاح استوک تعهد محضری اخذ کرده است که از لحاظ بهداشتی غیرقابل فروش هستند و کالای قاچاق محسوب میشوند و در صورت اقدام به فروش کالای قاچاق و جمعآوری نباید هیچ اعتراضی داشته باشد.
انتهای پیام