به گزارش ایسنا، محمدجواد صدری مهر، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در ساماندهی و توسعه زیرساختهای فناوری و نوآوری با اشاره به تفاوت هدفگذاری کارخانههای نوآوری و پارکهای علم و فناوری، گفت: عملکرد شبکهای، آمایش پتانسیلهای استانی و جهتدهی برنامه توسعه کارخانههای نوآوری بر اساس این پتانسیلها، تعریف پروژههای ملی در سیاستهای اجرایی کارخانههای نوآوری و همچنین ارتباط مؤثر و شبکهسازی و خلق زنجیره ارزش کارخانههای نوآوری سراسر کشور با یکدیگر از اهداف این نشست خواهد بود که با طرح راهکارهای کاربردی از سوی مدیران کارخانهها محقق خواهد شد.
وی افزود: امروزه برای بالا بردن کیفیت نقشآفرینان اکوسیستم نوآوری، نیازمند غنیسازی ورودیهای اکوسیستم هستیم که با توجه به کاهش میانگین سنی مؤسسان استارتاپهای پذیرفته شده در کارخانههای نوآوری سراسر کشور این مهم با برنامهریزی دقیق و هدفمند دستیافتنیتر خواهد بود.
فرید شاهمرادی، مدیر توسعه کارخانههای نوآوری نیز ضمن گزارش ارائهای از نتایج نشستهای پیشین مدیران کارخانههای نوآوری، گفت: در این نشست از ۲۱ مدیر کارخانه نوآوری دعوت به عمل آمده که ۱۶ نفر از آنان موفق به حضور در این نشست شدند.
به گفته وی، یکی از برنامههای این نشست، تشکیل شورای راهبردی کارخانههای نوآوری با هدف توسعه کارخانهها و همچنین پیشبرد هدف خصوصیسازی مدیریت کارخانههای نوآوری است.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، شاهمرادی در پایان اضافه کرد: شورای راهبردی کارخانههای نوآوری نیازهای مجموعهها را پیگیری خواهند کرد و در این راه دفتر توسعه کارخانههای نوآوری پل ارتباطی میان این شورا و نهادهای اجرایی مرتبط با کارخانههای نوآوری خواهد بود.
انتهای پیام