جهانبخش محبینیا در گفت وگو با ایسنا درباره بیانات رهبری در خصوص نقشآفرینی خواص در انتخابات اظهار کرد: خواص باید زودتر از این برای انتخابات خیز برمیداشتند؛ زیرا بسترسازی برای انتخابات در طی زمان فراهم میشود. فرمایش رهبری در خصوص نقش خواص بدون شک در راستای منافع ملی کشور است اما هنوز این نگاه رهبری در نظام دیوانی کشور محقق نیست.
وی افزود: خواص روایتساز بوده و مسیر را مشخص میکنند. آنها کلیدواژهها را تعریف کرده و آیندهنگری میکنند. اگر وضع موجود را مطلوب میدانند، برای بهبود آن شرایط تلاش کرده و اگر منتقد وضع موجود هستند، راهکار ارائه میدهند. خواص امیدآفرین و تابوشکن بوده و نسبت به شرایط کشور و جامعه حساس هستند و برای مشکلات راهکار ارائه میکنند.
این فعال سیاسی همچنین با اشاره به اهمیت نقش گفتمانساز و کنشگری خواص برای انتخابات، ادامه داد: رهبر انقلاب چهار مولفه امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت را برای انتخابات برشمردهاند و باید تاکنون همه مقدمات و موخرات لازم برای اجرای انتخابات با این چهار مولفه و همچنین فضا برای نقش آفرینی خواص، نخبگان و گروههای مرجع فراهم میشد.
این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی افزود: میزان مشارکت در انتخابات اهمیت زیادی دارد اما پیامکهایی از سوی وزارت کشور ارسال می شود که تبلیغات زودرس خلاف قانون است در حالیکه بین فعالیت و تبلیغات تفاوت گذاشته نمیشود. تبلیغات زودرس ممنوع است اما فعالیت برای انتخابات ممنوع نیست زیرا همین فعالیت خواص میتواند در جذب مشارکت تاثیرگذار باشد؛ بنابراین من معتقدم که باید فرمایش رهبری به صورت جدی از سوی دستگاههای مسئول انتخابات دنبال شود.
محبینیا در پایان خاطرنشان کرد: برای بخشی از خواص، زمینه نقش آفرینی در انتخابات فراهم شده است اما برای برخی خواص رنجش ایجاد شده ولی اگر برای همین افراد زمینه فراهم شود، آنها وارد انتخابات شده و میتوانند درصدی از آرا را به سمت صندوقها هدایت کنند. البته برخی خواص هم هستند که مسیر خود را از جامعه جدا کردهاند که اینها باید کمی انصاف داشته باشند و خود را شریک دردهای مردم بدانند و به صحنه بیایند. نتیجه عملکرد خواص هم باید این باشد که جامعه به سمت انتخاب افرادی هدایت شود که عملکرد آنها در مجلس شورای اسلامی موجب تعادل بخشی به جامعه و افزایش قدرت و امنیت ملی کشور شود.
انتهای پیام