به گزارش ایسنا، «حسین دباجه» یکی از سازماندهندگان جنبش «به هیچکدام رای ندهید» میگوید: هدف اصلی ما موضع جو بایدن در رابطه با درگیری جاری میان اسرائیل و غزه است. او (بایدن) کسی نیست که ما رای دادیم. او کسی نیست که ما برای انتخاب شدن کمکش کردیم. او کسی نیست که ۱۵۰ هزار رایدهنده عرب و مسلمان در ایالت میشیگان به او رای دادند.
تلویزیون سیبیاس نیوز آمریکا گزارش کرد: در ایالت میشیگان، در برگههای رای انتخابات مقدماتی حزب دموکرات و جمهوریخواه ۲ گزینهای وجود دارد که رایدهندگان یا میتوانند پیشنهاد خودشان را بنویسند یا میتوانند گزینه «هیچکدام» را انتخاب کنند که این گزینه بدین معناست که رایدهنده به هیچکدام یک از نامزدهای این برگه رای «متعهد نیست». اگر تعداد آرای این گزینه به اندازه کافی وجود داشته باشد، حزب مربوطه شاید نمایندگانی را که به آن نامزد خاص متعهد نیستند به کنوانسیون ملی انتخابات ایالات متحده بفرستد.
ایالت میشیگان جزو ایالتهای «چرخشی» آمریکا محسوب میشود. جو بایدن با اختلاف اندک حدودا ۱۵۴ هزار رای در سال ۲۰۲۰ در این ایالت پیروز شد. این ایالت محل زندگی جامعه بزرگی از آمریکاییها مسلمان و عرب میباشد که ۱۴۶ هزار نفر از آنها در سال ۲۰۲۰ به بایدن رای دادند و همچنین بسیاری از آنها با موضع بایدن نسبت به جنگ رژیم صهیونیستی علیه فلسطین و جنبش حماس مخالف هستند.
«ایالات چرخشی» گرایش حزبی مشخصی ندارند و به همین دلیل هم نامزد دموکرات و هم کاندیدای جمهوریخواه در آنها شانس پیروزی دارند.
سازماندهندگان جنبش مربوطه در ایالت میشیگان فکر میکنند که اگر بر روی اهداف خودشان در رابطه با رای «هیچکدام» متمرکز شوند، میتوانند دهها هزار نفر از رایدهندگان را متقاعد کنند تا بایدن را مجبور سازند که نسبت به ارزیابیهایش از جنگ در غزه تجدید نظر کند.
انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در ایالت میشیگان قرار است در تاریخ ۲۷ فوریه (۸ اسفند) برگزار شود.
رئیسجمهور آمریکا از کنگره میلیاردها دلار کمک نظامی اضافی برای رژیم صهیونیستی خواسته است و دولت وی چندین درخواست شورای امنیت سازمان ملل برای آتشبس در درگیریها را وتو کرده و همین باعث شده بسیاری از مسلمانان و مردم منطقه احساس کنند که توسط حزب دموکرات به آنها خیانت شده است. آنها جو بایدن ۸۱ ساله را متهم میکنند که به نام «حمایت از اسرائیل»، غیرنظامیان را در غزه که با یک بحران انسانی جدی مواجه هستند، قربانی میکند.
«عبدالله حمود» شهردار دیربورن در ایالت میشیگان پیشتر با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس تاکید کرد: «تا زمانی که این نسلکشی توسط دولت آمریکا حمایت میشود را تماشا میکنیم، صحبتهایی درباره انتخابات انجام نمیدهم.»
انتهای پیام