معاون شهردار تهران خبر داد

افتتاح جشنواره «شهر شهدا» در پایتخت

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: جشنواره آئینی «شهر شهدا» هفته بعد در افسریه افتتاح می‌شود.

به گزارش ایسنا، محمد امین توکلی زاده در مورد برنامه‌های آینده معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تصریح کرد: اختتامیه قهرمان شهر، جشنواره آئینی شهر شهدا، جشن‌های نیمه شعبان و استقبال از بهار قرآن و طبیعت از برنامه‌های آتی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران است. 

معاون شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه جشنواره آئینی «شهر شهدا» هفته آینده در فرهنگسرای خاوران آغاز به کار می کند، افزود: محل اجرای برنامه‌ بزرگ «شهر شهدا» در افسریه قرار دارد و هم‌اکنون در مرحله‌ آماده‌سازی است.

بنابر اعلام سایت شهر، به گفته وی، در این جشنواره شهدایی کارهای فرهنگی جذابی تدارک دیده شده و ان‌شاءالله یک تولید جدید در حوزه انقلاب اسلامی است. 

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402111611758
  • خبرنگار :