محرابی خبر داد:

داوری نخستین جشنواره تلاوت‌های تقلیدی از امروز آغاز شد/۴ هزار اثر دریافت شد

دبیر اولین دوره جشنواره تلاوت‌های تقلیدی از ارسال ۴ هزار اثر به این جشنواره خبر داد و گفت: داوری این جشنواره از امروز ۱۵ بهمن آغاز شده و تا سه روز ادامه دارد، در روز اول، داوران غربالگری اولیه را انجام می‌دهند و سایر تلاوتها، فردا با تغییراتی در شیوه داوری مورد بررسی قرار می‌گیرند.

علی محرابی- دبیر اولین دوره جشنواره تلاوت‌های تقلیدی- در گفت و گو با ایسنا،   از ثبت‌نام حدود ۴ هزار نفر در این دوره از جشنواره خبر داد و گفت: جشنواره تلاوت‌های تقلیدی اولین دوره است که به منظور شناسایی استعدادهای موجود در زمینه تلاوت قرآن از سراسر کشور توسط سازمان اوقاف و امور خیریه ویژه نوجوانان و جوانان برگزار می‌شود.  

وی با اشاره به روند معکوس این مسابقه نسبت به مسابقاتی که تاکنون برگزار شده است، اظهار کرد: در مسابقات مختلف معمولا افراد آموزش می‌بینند تا در مسابقات رتبه کسب کنند اما این مسابقه را برگزار می‌کنیم که استعدادها شناسایی و آموزش‌های لازم را به آنها ارائه کنیم.  

محرابی افزود: در نخستین سال برگزاری این جشنواره، تمرکز روی پسران در رده سنی ۱۲ تا ۱۷ و ۱۷ تا ۲۲ سال است. متسابقان عضو مجمع قاریان ممتاز نوجوان و جوان کشور می‌شوند و در طول سال هم برای متسابقان و هم اساتید آنها برنامه‌های آموزشی و تفریحی از سوی سازمان اوقاف در نظر گرفته می‌شود.  

وی عنوان کرد: داوری این جشنواره از امروز ۱۵ بهمن آغاز شده و تا سه روز ادامه دارد. در روز اول، داوران غربالگری اولیه را انجام می‌دهند به این روش که تلاوتهای ضعیف را از دیگر تلاوتها جدا می‌کنند و سایر تلاوت‌ها که باقی می‌ماند، فردا با تغییراتی در شیوه داوری مورد بررسی قرار می‌گیرند و هر یک از تلاوت‌ها با حضور دو داور بررسی می‌شود.  

دبیر اولین دوره جشنواره تلاوت‌های تقلیدی گفت: یک دسته از تلاوتها عالی هستند و بخش دیگر، تلاوت‌هایی هستند که امتیاز لازم را به دست آورده‌اند که توانسته‌اند به این دوره راه پیدا کنند، ولی سطح تلاوت‌شان در حدی نیست که به مرحله کشوری امسال راه پیدا کنند، اما به دلیل استعدادی که دارند و اینکه نگاه جشنواره به آموزش معطوف است، ما اینها را رها نمی‌کنیم، با اساتید آنها ارتباط برقرار می‌کنیم و نکاتی به آنها ارائه می‌شود و هدایت آموزشی شکل می‌گیرد. افرادی که به عنوان سطح عالی انتخاب می‌شوند، تعدادشان کمتر است و آثار آنها توسط تیم داوران برجسته سازمان اوقاف مورد بررسی قرار می‌گیرد و به این ترتیب تصمیم می‌گیرند که چه افرادی به مرحله حضوری و کشوری راه پیدا کنند و تحت آموزش قرار گیرند.  

وی بیان کرد: مرحله حضوری این جشنواره نیمه اول اسفندماه برگزار می‌شود و به صورت ضبط تلویزیونی و حذفی خواهد بود و افرادی که به مرحله حضوری راه پیدا می‌کنند در سه یا چهار مرحله با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و این بخش از جشنواره در ایام ماه رمضان از تلویزیون پخش خواهد شد.  

محرابی با بیان اینکه هر یک از متسابقان که به مرحله کشوری راه می یابد عضو مجمع می شود و امتیازات مجموعه را دریافت می کند، عنوان کرد: دو نگاه برای انتخاب برترینهای جشنواره وجود داشت، نگاه اول این بود که عدد مشخص کنیم به عنوان مثال در هر بازه سنی ۳۰ نفر را در نظر بگیریم، اما چون نگاه ما آموزشی است، در نظر داریم فارغ از نگاه عددی هریک از نوجوانان و جوانان که آموزش پذیر هستند و احساس می کنند استعداد خوبی در این زمینه دارند در جشنواره شرکت کنند.  
وی تصریح کرد: به ۶ نفر اول این جشنواره، جوایز نقدی ۱۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان تعلق می گیرد و در نهایت برای تمام شرکت کنندگان در جشنواره که به مرحله کشوری راه پیدا می‌کنند علاوه بر امتیازاتی که به دلیل عضویت در مجمع اوقاف شامل حالشان می‌شود، امتیازاتی مثل ضبط تلاوت و اعزام به شهرها و کشورهای مختلف برای حضور در محافل قرآنی و تلاوت قرآن کریم در نظر گرفته می‌شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402111511231
  • خبرنگار : 71461