عبدالله مرادی در جلسه امروز (۱۴ بهمن) با احزاب و فعالان سیاسی استان کرمانشاه، با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو و مشارکت حداکثری مردم در این انتخابات، گفت: هر اتفاقی که در کشور میافتد، از مسیر صندوقهای رای مردم عبور میکند و همانطور که مقام معظم رهبری نیز تاکید داشتهاند، جمهوریت و اسلامیت این نظام وابسته به رای و نظر مردم است.
وی دعوت به مشارکت در انتخابات را دعوت به خیر دانست و افزود: نباید انتخابات را به منزله یک رقابت زودگذر سیاسی بنگریم که در فاصله زمانی خاصی برگزار میشود و روز بعد از انتخابات تمام میشود، بلکه انتخابات فرصتی برای همدلی و مسئولیت پذیری اجتماعی همه مردم است.
دولت به دنبال آرامش و فضای باز سیاسی است
به گزارش ایسنا، مرادی به نقش دولت به عنوان مجری انتخابات نیز اشاره کرد و گفت: دولت به عنوان یک تنظیمگر، وظیفه هماهنگ سازی دستگاهها، امور اجرایی، مسائل مرتبط با شعب انتخاباتی و ... را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم دو ویژگی شاخص دارد که در انتخابات پیش رو نیز به آن متعهد خواهد بود، آرامش و تقوای سیاسی را یکی از این دو ویژگی برشمرد و عنوان کرد: رئیس جمهور، وزرا و استانداران این دولت هیچگاه وارد رقابت، حاشیهها و اختلافات میان قوا نشده و به دور از هیاهو بر رفع ناترازیهای به یادگار مانده از گذشته در کشور تمرکز دارند.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور تلاش برای رشد اقتصادی کشور، به ثمر رساندن پروژههای زیرساختی که بعضا چند دهه راکد مانده بودند و... را از نمونههای تلاش دولت دانست که هدف همه آنها رضایت و بهرهمند شدن مردم است.
وی رویکرد دیگر دولت در کنار آرامش سیاسی را تعهد به قانون و اجرای اصل بی طرفی و عدم سوگیری سیاسی عنوان کرد و گفت: در انتخابات هم دولت هیچ کاندیدایی نداشته و حامی هیچ حزب سیاسی هم نیست.
مرادی با بیان اینکه دولت قائل به میدان باز سیاسی است که این موضوع در دیدار رئیس جمهور با احزاب و گروههای سیاسی که با حضور بی سابقهای از انواع سلایق سیاسی برگزار شد نیز مشهود بود، تاکید کرد: با دید دولت مبنی بر مشارکت همه احزاب سیاسی شناسنامهدار در انتخابات، همه گروههای سیاسی امکان حضور و داشتن نماینده در انتخابات را دارند و میتوانند خود را در معرض رای مردم قرار دهند.
وی با بیان اینکه عقیده دولت این است که فضا باید باز باشد تا همه احزاب با هر نگرش سیاسی بتوانند در مسائل مشارکت داشته باشند، افزود: حضور سلایق مختلف به نفع پیشرفت و توسعه کشور است.
نقش مهم احزاب در انتخابات کشور
مرادی سپس به نقش احزاب در فضای سیاسی کشور و انتخابات پیش رو اشاره کرد و افزود: آنچه که باعث میشود انتخابات به فضایی برای مشارکت و همدلی مردم تبدیل شود، وجود حلقههای موثر میانی و خصوصا احزاب و گروههای سیاسی است، لذا لازم است احزاب برای اجرای حداکثری نقش خود، صرفا از بعد مطالبهگری فاصله بگیرند و وارد برنامههای اجرایی و گفتمان و کنشهای سیاسی شوند.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور از احزاب خواست نقش پُررنگتری در ایجاد شور سیاسی در کشور داشته باشند و فعالیتهای خود را صرفا به ایام انتخابات محدود نکنند.
مرادی با بیان اینکه مردم از اینکه گاهی احزاب درگیر اصطکاکهای مربوط به انتصابات میشوند و گفتمانها، برنامهمحوری و ایده محوری را فراموش میکنند خسته هستند، یادآور شد: احزاب باید با ارائه برنامه مشخص، راه حل پیش پای مشکلات مردم بگذارند.
وی همچنین بر لزوم راهاندازی خانه احزاب در استان کرمانشاه که بستری برای گفت و گوی مکرر فعالین سیاسی را فراهم کند، تاکید کرد.
انتهای پیام