به گزارش ایسنا، محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امروز در سی امین جلسه شورای معاونین و مدیران کل امور مجلس و وزارت خانه هاو سازمان های دولتی و غیردولتی اظهار کرد: به همت امام راحل بنیانی جدیدی ساماندهی شد که در آن تعریف جدیدی از مردم سالاری دینی را مطرح کرد، زمانی که غرب بحث سکولاریسم و عقل جمعی را مطرح کرد، حضرت امام دین را در دال مرکزی قرار داد و حرکتی را رقم زد که با گذشته نیم قرن اثرات آن در منطقه مشخص است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه با آغاز انقلاب اسلامی دو تفکر شرق و غرب و وجود داشت و حضرت امام وعده سقوط شرق را داد و در حال حاضر نیز شاهد افول جریان غرب هستیم، تصریح کرد: در خصوص دستاوردهای انقلاب کم گفته شده است، اساسا قیاس پذیر با دوران سرسپردگی پهلوی نیست، دوران آقایی و استقلال با دوران سرسپردگی پهلوی تفاوت دارد.
وی افزود: پس از کودتای ۲۸ مرداد، نظام آموزشی کشور به سمت الگوی فرانسوی گذر کرد، دانشگاه شیراز و شهیدبهشتی و شریف به عنوان دانشگاه ملی به شیوه آمریکایی تاسیس شدند.
طهرانچی با بیان اینکه در گذشته برای ساخت دانشگاه باید از مستشاران آمریکا اجازه گرفته می شد، عنوان کرد: اجازه گرفتن از هیئت امریکایی که به گفته یکی از اساتید آن دوران به مراتب از لحاظ علمی پایینتر از گروه ایرانی بودند، امروز به تبدیل به شکل گیری مردهای مقاومتی در منطقه شده نه به پایگاه و نیروهای آمریکا حمله می کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان عنوان کرد: یکی از نعمت های انقلاب اسلامی، انتخابات مجلس است در پیش از انقلاب پدر بنده به عنوان یک کارمند بارها عنوان میکردند که نمایندگان مجلس انتخاب شدند و به عبارت شرکت در انتخابات پهلوی نمایشی است و هیچکس حق رای ندارد، باید جوانان را از این شرایط و گذشته سیاه پهلوی مطلع کرد تا آگاه شوند.
طهرانچی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد معاونت پارلمانی همان معاونت اجتماعی است که مانند مجلس ارتباط دهنده دولت و مردم است، مردم رئیس جمهور را انتخاب می کنند و هیئت دولت نیز به صورت غیرمستقیم توسط مردم انتخاب میشوند، بنابراین مجلس دو وجه دارد؛ یک وجه قانونگذاری و یک وجه نظارت بر دولت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:انتخاب مجلس از این جهت اهمیت دارد که می تواند با استیضاح و تایید وزرا نقش مهمی در عملکرد قوه اجرایی داشته باشد.
وی افزود: تصویرسازی از کارآمدی دولت و مجلس از آن جهت حائز اهمیت است که جریان معاند به دنبال ناکارآمد نشان دادن انقلاب اسلامی با وجه مردم سالاری دینی است و باید از این دستاوردها دفاع کرد.
طهرانچی بیان کرد: پیشنهاد بنده به سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رییس جمهور پارلمانی دولت این است که با توجه به اینکه مجلس جدید در حال شکل گرفتن است و نحوه جدیدی از تعامل نوین این دولت و مجلس را بسازیم، باید ارتباط دولت مردم و مجلس را به مدلی برسد که که قوانین را بر اساس کارآمدی تصویب کند که این موضوع نیازمند الگوی نوین است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه آگاهی مردم از اثرگذاری آنها در انتخابات رمز مشارکت بالا است، بیان کرد: مردم باید به اثرگذاری و اهمیت رای خود در خصوص تشکیل مجلس قوی آگاه شوند که در این صورت میزان مشارکت افزایش خواهد یافت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد بیش از ۷ میلیون فارغ التحصیل داشته است، عنوان کرد: ما در کشور مجموعهای نداریم که با ۷ میلیون فارغ تحصیل و ۱.۳ میلیون دانشجو و ۸۵۰ مدرسه بدون بار مالی بر دولت نقش مهمی در کنشگری آموزشی داشته باشد.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ۴۰ درصد آموزش کشور را به دوش کشیده است، بیان کرد: با وجود فراز نشیبهای فراوان در پنج سال گذشته دانشگاه مسیر سختی را پشت سر گذاشت و از یک نقطه با اقبال کم به دانشگاهی سرآمد تبدیل شده است و تعداد دانشجویان از ۸۳۰ هزار نفر به ۱.۳ میلیون نفر رسیده است، این نشان می دهد که مردم به صورت دقیق شرایط آموزشی کشور رصد می کنند.
طهرانچی عنوان کرد: سند تحول دانشگاه آزاد چرخش تحولی دارد و یکی از سه محور راهبردی آن پاسخگوبودن این نهاد آموزشی به مردم و حکمرانان است، ارتباط با شما فرصت پیاده سازی سند آمایش است.
به گفته وی، ما نوع ارتباط اساتید و دانشگاه را به دو دسته تقسیم کردیم که یک اساتید پیوسته و یک اساتید وابسته که مدرک دکتری دارند و حضور آنها برای دانشجویان اثرگذار است.
طهرانچی در میان ابراز امیدواری کرد که انتخابات پیش رو با مشارکت بالا و با حضور گسترده جوانان برگزار شود.
انتهای پیام