ستایش دریکوند در گفتوگو با ایسنا در خصوص بخشی از عملکرد واحدهای بهداشت محیط شبکههای بهداشت و درمان لرستان، اظهارکرد: در نه ماهه اول امسال در راستای کنترل وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس از ۱۰۵ هزار و ۷۴۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازرسی انجام شده است.
وی ادامه داد: در مجموع یکهزار و ۲۴۹ واحدهای صنفی متخلف که شرایط بهداشتی را رعایت نکرده شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: پس از انجام بررسیهای انجام شده ۲۳۸ واحد صنفی دارای تخلف بهداشتی پلمب شدند.
دریکوند در ادامه به نمونهبرداری مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اشاره کرد و افزود: در مجموع از ۳۱۲۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان نمونهگیری انجام شده است.
وی بیان کرد: پس از نمونهبرداریهای انجام شده ۸۹ هزار و ۴۱۶ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد جمع آوری و معدوم شدند.
رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ادامه یادآور شد: در این مدت نیز ۱۱۷ هزار و ۹۱۶ مورد سنجش عوامل محیطی موثر بر سلامت با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی انجام شده است.
انتهای پیام