محسن تویسرکانی سرپرست شهرداری کرمان در این مراسم اظهار کرد: تله کابین کرمان نمونه بارزی از موفقیت یک پروژه بومی است که موسسه اعتباری ملل بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای راهاندازی آن سرمایهگذاری کرده است.
وی ادامه داد: راهبرد مدیریت شهری جدید این است که از اقدامات سنتی برای سرمایهگذاری شهر فاصله بگیریم و باید از ظرفیتها و سرمایهگذاری استان استفاده کنیم و حتی از سرمایهگذاران خارجی برای سرمایهگذاری در شهر کرمان دعوت کنیم.
سرپرست شهرداری کرمان با بیان این مطلب که شهر کرمان ظرفیتهای سرمایهگذاری خوبی دارد، تصریح کرد: اگر از سرمایهگذاران استقبال نکنیم، نمیتوانیم با سایر مراکز استانها رقابت کنیم و با شرایط برد برد و در چهارچوب شفافیت با سرمایهگذاران همکاری میکنیم.
وی با اعتقاد به اینکه پروژههای ما باید پیوستهای فرهنگی و زیست محیطی داشته باشند، تاکید کرد: باید نقشه راهبردی را در قالب مثلث شامل شهرداری، شورای شهر و بخش دولتی و خصوصی داشته باشیم و این در دستور کار است.
تویسرکانی بیان کرد: کرمان به مرکز گردشگری و زیارتگاهی تبدیل شده، باید روش جهادگونه حاج قاسم را در دستور کار قرار دهیم و پروژههایی تعریف کنیم که در شان شهروندان و پایتخت مقاومت جهان اسلام باشد.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام جوادی مدیرعامل موسسه ملل نیز در این مراسم گفت: ۲۰۰ نفر در پروژه تله کابین به صورت مستقیم مشغول به کار میشوند و زمینه اشتغال حدود ۴۰۰ نفر را به صورت غیرمستقیم فراهم میکند.
محمدمهدی فداکار استاندار کرمان نیز با بیان اینکه کرمان شهر مسافرپذیر است، اظهار کرد: اثر اجتماعی تله کابین در بین مردم زیاد است و مردم کرمان سالهاست که منتظر راهاندازی این تله کابین بودهاند.
وی عنوان کرد: ۱۳ هکتار زمین در بام کرمان برای احداث هتل و فضای مفرح برای مردم اختصاص یافته است.
به گزارش ایسنا، این تلهکابین، با مشارکت شهرداری کرمان ، بهصورت BOT در مجموعۀ «پردیسان قائم و کوههای «صاحبالزمان(عج)» و در جوار مرقد سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی احداث شده و طول مسیر تلهکابین ۱۴۵۰ متر و ارتفاع آن ۲۰۰ متر است.
این پروژه همچنین دارای پیست پیادهروی و دوچرخهسواری است.
انتهای پیام