مدیرکل حراست جهاد دانشگاهی کشور:

تعامل با دولت‌ها، شاخصه‌ اصلی جهاد دانشگاهی است

مدیرکل حراست جهاد دانشگاهی کشور گفت: تعامل با دولت‌ها از شاخصه‌های اصلی جهاد دانشگاهی است و فعالیت‌های این نهاد انقلابی در همه حوزه‌های علم و فناوری، فرهنگ، آموزش و کارآفرینی و تجاری‌سازی به‌قدری شاخص شده که به بخش جدایی‌ناپذیری از انقلاب و حامی دولت‌ها تبدیل شده است.

سید یوسف حسینی امروز (چهارشنبه، ۱۱ بهمن ماه) در جلسه تکریم و معارفه مدیر حراست جهاد دانشگاهی استان زنجان با بیان اینکه حضور حراست در تشکیلات سازمانی جهاد دانشگاهی با توجه به عمر ۴۳ ساله این نهاد انقلابی تا حدودی نوپاست، گفت: فلسفه وجودی جهاد دانشگاهی از ابتدای انقلاب صیانت از اهداف انقلاب اسلامی بوده است و این نهاد ذیل شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۵۹ به دستور امام راحل شکل گرفت.

او با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی براساس اهداف تعیین‌شده در سند ابتدایی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی ترسیم شده بود، فعالیت‌های خود را به‌درستی پیش برده است، ادامه داد: تعامل با دولت‌ها از شاخصه‌های اصلی جهاد دانشگاهی است و فعالیت‌های این نهاد انقلابی در همه حوزه‌های علم و فناوری، فرهنگ، آموزش و کارآفرینی و تجاری‌سازی به‌قدری شاخص شده که امروز به بخش جدایی‌ناپذیری از انقلاب و حامی دولت‌ها تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی با تغییر اساس‌نامه‌اش به حوزه‌های پژوهش و فناوری نیز ورود پیدا کرده و در این زمینه نیز موفق بوده است، گفت: پژوهشگاه رویان یکی از دستاوردهای بزرگ حوزه پزشکی در کشور است. در حوزه‌های فنی و مهندسی و علوم پایه نیز جهاد دانشگاهی حرف زیادی برای گفتن دارد. از جمله در فناوری طراحی و ساخت کشنده‌های مترو در کشور با مشکل مواجه بودیم، اما با ورود جهادگران این نهاد انقلابی، اولین کشنده ملی به بهره‌برداری رسید.

او با تاکید بر اینکه چنین ثمرات ارزشمندی نیازمند صیانت همه‌جانبه است، ادامه داد: وقتی می‌گوییم صیانت، یک کلی‌گویی است یعنی صیانت از دستاوردهای سازمان و منابع انسانی و مالی جهاد دانشگاهی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه پیشرفت‌های مختلفی در عرصه‌های مختلف کشور ایجاد شده است که در این شرایط نیاز صیانتی حراست، بیشتر احساس می‌شود، افزود: مهم‌ترین کارکرد اصلی حراست مربوط به حفاظت فناوری اطلاعات، اسناد، کارکنان و حفاظت فیزیکی است.

او با توضیح اینکه جهاد دانشگاهی به معنای واقعی جزو نهادهای موفق بین سایر نهادهای مولود انقلاب است، بیان کرد: با حداقل‌ها، در جهاد دانشگاهی گام‌های بزرگی برداشته شده است.

حسینی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در زمانی که بنیان برخی خانواده‌ها به‌خاطر مشکل ناباروری زوجین در حال فروپاشی بود، جهاد دانشگاهی آستین همت بالا زد و با حداقل‌ها رویان را ایجاد کرد، ادامه داد: علت ماندگاری نام جهاد دانشگاهی نیز به این خاطر است که این نهاد انقلابی اقدامات ماندگار و شاخص انجام داده است.

مدیرکل حراست جهاد دانشگاهی کشور با تاکید بر اینکه وظیفه تک‌تک ما این است که از دستاوردهای جهاد دانشگاهی صیانت کنیم، یادآوری کرد: همه جهادگران بخشی از زنجیره‌ای هستند که منجر به این شده است که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: «جهاد دانشگاهی مولود مبارک انقلاب اسلامی است.»

حسینی توضیح داد: جهاد دانشگاهی در شرایطی به وضعیت کنونی رسیده که با محدودیت‌های مالی و امکاناتی روبه‌رو بوده است، اما توانست شعار «ما می‌توانیم» را در همه دوره‌های مدیریتی اثبات کند.

وی گفت: جهاد دانشگاهی آمادگی لازم را برای تحقق این موضوع دارد که برای تحقق این امر نیز نیازمند ادامه مسیر و تفکرات مرحوم سعید کاظمی آشتیانی هستیم که به معنای واقعی کار و تلاش همراه با اخلاص را، سرلوحه کار خود قرار دهند.

او با اشاره به اینکه رویداد مهم سیاسی امسال انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری است، گفت: دشمن از همان روزهایی که جرقه‌های اولیه انقلاب زده شد، از وقوع آن در کشور هراس داشت و به این دلیل همواره تلاش می‌کرد با ناامید کردن مردم از حضور مردم در عرصه‌های مختلف به‌ویژه انتخابات ممانعت به عمل آورد که با هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری و بصیرت مردم همیشه در صحنه این نقشه‌ها، نقش بر آب شده است.

وی با اشاره به اینکه دشمنان قسم‌خورده انقلاب همواره بیم این را داشتند که با وقوع انقلاب اسلامی منافع‌شان در جهان به خطر بیفتد، اظهار کرد: دشمن می‌داند جمهوری اسلامی ایران بر پایه مشارکت مردم شکل گرفته و به همین علت در تلاش برای کمرنگ کردن مشارکت مردم است، پس در شرایط حساس کنونی همه ما نسبت به تبیین مسائل روز کشور مسئولیم.

حسینی با یادآوری اینکه یکی از نقاط قوت جهاد دانشگاهی سازمان رسانه‌ای این نهاد انقلابی و بهره‌مندی از این ظرفیت است، افزود: در عصر حاضر رسانه است که می‌تواند تلاش‌ها و فعالیت‌های انجام‌شده یک کشور در بخش‌های مختلف را تبیین کند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم محمدمهدی صالحی خردمردی، مدیر قبلی حراست جهاد دانشگاهی تکریم و حسین اسدی به‌عنوان مدیر جدید حراست جهاد دانشگاهی زنجان معارفه شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402111108411
  • خبرنگار : 50163