مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی:

افزایش شاخص باسوادی و تحول مدارس بعد از انقلاب اسلامی چشمگیر است

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، افزایش شاخص باسوادی استان و تحول فیزیکی و آموزشی مدارس بعد از انقلاب اسلامی را چشمگیر دانست.

مسعود سعادتی روز چهارشنبه یازدهم بهمن ماه در آیین زنگ انقلاب در هنرستان فنی و حرفه‌ای استاد شهریار ناحیه ۱ تبریز، آغاز جشن‌های دهه مبارک فجر و گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب را فرصتی برای آشنایی بیش از پیش نسل جدید با ارزشها و آرمانهای انقلاب، عنوان کرد.

سعادتی با برشماری برخی پروژه‌های عمرانی آموزش و پرورش استان و قدردانی از عنایت ویژه دولت سیزدهم به امر مدرسه‌سازی، خاطرنشان کرد: از آغاز هفته دولت تا کنون، پروژه‌های بسیار خوبی افتتاح شده است که بهره‌برداری از  ۱۵۵ باب کلاس درس در قالب ۲۴ پروژه مدرسه‌سازی با صرف اعتباری بالع بر ۲۳۵ میلیارد تومان در شش ماهه سال جاری از آن جمله به شمار می‌آیند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با بیان اینکه کانون تحول، مدرسه است، اظهار کرد: معتقدیم که تحول نه از اتاق مدیر و رئیس منطقه و ناحیه؛ بلکه از مدرسه و کلاس‌های درس شروع می‌شود. "مدرسه قوی، ایران قوی" شعار دولت سیزدهم بوده و در صورت توانمندی معلمان و دانش‌آموزان حتما آینده خوبی در انتظار ما خواهد بود؛ این سیاست در تمامی ابعاد کاری آموزش و پرورش مد نظر بوده و مقرر شده است به مناسبت ایام الله دهه فجر، در هر مدرسه یک جشن با محوریت معلمان و دانش‌آموزان برگزار شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سیاست‌ دولت سیزدهم بر این است که ابتدا اعتبار معلم و کلاس درس باید در جایگاه واقعی قرار گیرد که اثر بخشی بیش از پیش نتیجه امتحانات نهایی و سوابق تحصیلی در کنکور، یکی از اقدامات دولت در این زمینه است که با هدف گسترش عدالت آموزشی انجام گرفته است.

وی، اجرای قانون مولدسازی را یکی از اتفاقات خوب و موثر در راستای توسعه سرانه فصاهای آموزشی استان، دانست و گفت: مدت‌ها بود که در حوزه استفاده بهینه از امکانات آموزشی دچار مشکل بودیم و با صرف اعتبارات عادی باید چندین سال منتظر تکمیل نزدیک به ۵۰۰ پروژه نیمه تمام در استان باشیم و این مشکل با اجرای قانون مولدسازی برطرف می شود.


وی در ادامه با بیان اینکه رویکرد تبیینی یکی از رویکردهای برنامه های دهه فجر است، گفت: دشمنان نظام با جعل و انحراف در تاریخ و تحریف، در صدد القای این امر هستند که ما در جایگاه مناسبی قرار نداریم.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با تبیین دستاوردها در حوزه سوادآموزی، خاطرنشان کرد: استان ما از نظر شاخص باسوادی ( گروه سنی ۱۰ تا 49 سال) با ۹۸/۳ در جایگاه بالاتری نسبت به میانگین کشوری قرار دارد؛ درحالیکه  این شاخصی قبل از پیروزی انقلاب ۳۵ درصد و ۱۰ درصد هم از میانگین کشوری پایین‌تر بود.

وی افزود:  نوجوانان ما باید بدانند قبل از انقلاب فاصله بین باسوادی زنان و مردان حدود ۲۴ درصد بوده و امروز این فاصله به شش درصد کاهش پیدا کرده که نشانگر این است زنان ما با حفظ شان خود به بهترین شکل ممکن نقش خود را ایفا کرده‌اند.

سعادتی با بیان اینکه برنامه‌های تحولی آموزش و پرورش در دو بعد تحول فیزیکی و کالبدی مدارس و بعد کیفیت آموزشی و پرورشی در حال برگزاری است، اظهار کرد: تغییر در حوزه کنکور و تقویت مدارس دولتی و تدوین برنامه‌های ویژه برای توانمندی معلمان و افزایش کیفیت آموزش در حوزه ابتدایی، هنرستان‌ها، متوسطه و حوزه فرهنگی در همین راستا بوده و درصدد کیفیت بخشی به آموزش هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با اشاره به آمادگی دستگاه تعلیم و تربیت برای مشارکت در برگزاری هر چه بهتر انتخابات، گفت: رای اولی‌ها و ۴۵ هزار معلم و ۴۰ هزار همکار بازنشسته همه با حضور پرشور و کمک به برگزاری انتخابات در کشور پای کار هستند و آموزش و پرورش، تکیه گاه اصلی برگزاری انتخابات در کشور است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402111108371
  • خبرنگار : 50004