به گزارش ایسنا، سال ۹۱ این کارگردان سینما در گفت وگویی با ایسنا، گفت: وضعیت فعلی سینما خیلی باعث افتخار نیست و این هنر در حال حاضر وجاهتی نزد مردم ندارد که بخواهیم برایش جشنی بگیریم. متاسفانه سینما وارد عرصه بیادبی، تهمت و افترا شده و به نظر من در حال حاضر به جای شادی کردن باید برایش سیاه بپوشیم.
این کارگردان خاطرنشان کرد: با وجود احترام ویژهای که برای محمدرضا عباسیان دبیر جشنواره قائل هستم از ابتدا هم تمایلی برای بزرگداشت نداشتم و اعلام کرده بودم شرایط سینما خوب نیست و در حال حاضر که وضعیت بدتر شده است، خواستم وارد این ماجرا نشوم تا حداقل شناختی که مردم از من دارند خدشه دار نشود.
همان مقطع روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر در یادداشتی ضمن تایید خبر انصراف پرویز شیخ طادی از بخش بزرگداشتهای این دوره جشنواره، توضیحاتی داد.
روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر که دبیری آن رویداد را در آن مقطع محمدرضا عباسیان برعهده داشت در یادداشتی ضمن تایید خبر انصراف پرویز شیخ طادی از بخش بزرگداشتهای این دوره جشنواره، توضیحاتی داد که در بخشی از آن آمده است:«انشاءالله در زمانی دیگر و در اوج، از این هنرمند تقدیر شود.»
پرویز شیخ طادی کارگردان، فیلم نامه نویس و طراح صحنه و لباس متولد آبادان است. «امپراتور جهنم» ۱۳۹۵، «روزهای زندگی»۱۳۹۰، «شکارچی شنبه» ۱۳۸۸، «دایناسور» ۱۳۸۶، «سینه سرخ» ۱۳۸۵، «پشت پردهی مه» ۱۳۸۳، «روایت سه گانه» ۱۳۸۲، «دفتری از آسمان» ۱۳۷۸،« سرزمین پدربزرگ» ۱۳۷۷ و «شوخی های خدا» از جمله کارهای او است.
این هنرمند که در فیلم از «کرخه تا راین» ابراهیم حاتمیکیا بازی کرده است، برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی برای «روزهای زندگی» از سیامین دوره جشنواره فیلم فجر هم شده است و همان سال هنگامه قاضیانی برای بازی در آن فیلم برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد.
پرویز شیخ طادی سال گذشته به عنوان عضو هیات انتخاب جشنواره چهل و یکم فیلم فجر به انتخاب فیلمها پرداخت.
این فیلمساز امسال پس از گذشت هفت سال از آخرین فیلمش، درخواست پروانه ساخت را برای فیلمی به نام «دستمال سرخها» (دستمال قرمزها) ارائه کرده و درخواست صدور پروانه ساخت این فیلم به تهیهکنندگی مهدی فرجی و کارگردانی پرویز شیخطادی در سایت سازمان سینمایی ثبت شده بود اما هنوز اطلاعات بیشتری از ساخت آن مخابره نشده است.
انتهای پیام