حجت الاسلام علی محقی، مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی امروز سهشنبه ۱۰ بهمن در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۵۶ هزار و ۷۰۱ نفر عضو کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی هستند که از این تعداد یک هزار و ۴۴۲ نفر امسال به عضویت درآمدهاند که ۷۱۴ کانون فرهنگی هنری عمومی و ۴۰ کانون تخصصی خواهران در خراسان جنوبی فعالیت کرده و ۴۳۲ کانون روستایی و ۲۸۲ کانون شهری هستند.
وی با اشاره به اینکه امسال طرح تاسیس کانونهای تخصصی خواهران ابلاغ شده تا بحث حضور جامعه زنان در مساجد را شاهد باشیم، گفت: کانون تخصصی نگاهش محله محور است که ۴۰ کانون تخصصی امسال در استان تاسیس شده است.
حجتالاسلام محقی در خصوص کتابخانهها اظهارکرد: در حال حاضر ۱۸۹ کتابخانه مخزندار و ۱۴۲ کتابخانه باز در کانونهای استان داریم که در ۱۰۰ کتابخانه بحث پالایش کتاب اجرایی شده است لذا با توجه به رشد جمعیتی در استان و نیاز مساجد در زمینه تاسیس کانون فرهنگی هنری امسال رتبه یک کشوری در حوزه ستادی مدیریتی را کسب کردیم.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی افزود: در رویداد ملی مداحان امسال رتبه یک کشوری را به دست آوردیم و در رویداد ملی مسجد پایگاه قرآنی نیز توانستیم رتبه یک کشوری را کسب کنیم و در زمینه فرهنگی، ساماندهی و عضویابی و تاسیس کانونها از ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی تقدیر شد.
وی با توجه به اینکه خراسان جنوبی با بُن بست فرهنگی مواجه است، تصریح کرد: برنامهریزی ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد در جهت شکستن این بُن بست فرهنگی انجام شده و به سمت برقراری ارتباط مساجد استان با جهان اسلام حرکت میکنیم.
حجت الاسلام محقی بیان کرد: در ستاد یکی از ابتکارات ایجاد قرارگاه های ایدهپردازی در محلات است و برای اولین بار برنامه عملیاتی مردم محور را اجرا کردیم و هفت قرارگاه ایده پردازی در استان داریم لذا ستاد کانونهای مساجد خراسان جنوبی عضو قرارگاه بینالمللی مساجد کشور شده که این قرارگاه ارتباطات مساجد با حوزه جهان اسلام را رصد میکند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی در خصوص برنامههای کانونهای فرهنگی هنری در مساجد طی دهه فجر گفت: طی دهه فجر بحث آذینبندی و فضاسازی در ۶۲۰ مسجد در استان را خواهیم داشت و پیشنهاد دادیم که در هر مسجد، ستاد دهه فجر تشکیل شود و برای اولین بار در هر شهرستان کمیته مساجد ستاد دهه فجر را راهاندازی کردیم و هر امام مسجد مدیر ستاد دهه فجر محله خواهد بود.
وی با بیان اینکه ۷۰ ویژه برنامه طی دهه فجر در کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی اجرا میشود، اظهار کرد: بحث تولید محتوای تبیینی مختص دهه فجر و انتخابات در ۴۵۰ کانال اطلاع رسانی را در دستور کار داریم و پخش کلیپهای مختص دهه فجر و دستاوردهای انقلاب در مساجد بعد از اقامه نماز در دستور کار است و ۱۶۰ کانون در زمینه تهیه و تولید این کلیپها همکاری داشتند که اجرای مسابقات فرهنگی و کتابخوانی در ۱۰ کانون، طرح شنبههای با کتاب در ۱۵۰ کانون در دستور کار است و در راستای اجرای مسابقات خوشنویسی، نقاشی و پلاکارد نویسی ۲۶۰ کانون تاکنون اعلام آمادگی کردهاند.
حجت الاسلام محقی افزود: برگزاری یادواره شهدا در ۱۵ کانون شهری و روستایی و جشن انقلاب در مناطق روستایی و مرزی و برپایی ایستگاه نقاشی طی ۲۲ بهمن با همکاری ۱۰ کانون در سطح استان از جمله دیگر برنامههای دهه فجر است که در دهه فجر محافل انس با قرآن در ۴۵ کانون، طرح زندگی به سبک شهدا در ۱۰ کانون، جشنواره غذای بومی محلی در پنج کانون و اجرای میدانی گروههای سرود و نشست تبیینی در مساجد و خاطرهگویی در مساجد برگزار خواهد شد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسانجنوبی با اشاره به توزیع پک تحصیلی تصریح کرد: به مناسبت دهه فجر ۳۰۰ پک تحصیلی در مناطق کم برخوردار و مرزی شهرستانهای درمیان، زیرکوه، سربیشه و نهبندان توزیع میشود و امسال ۷۰۰ پک تحصیلی به همت کانون در استان توزیع شده است لذا در راستای اجرای طرح پالایش کتاب طی دهه فجر بحث توزیع کتاب در بین ۱۵ کانون را خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه ۱۰ کانون اهل تسنن در استان داریم که طی دهه فجر این کانونها ۱۰ ویژه برنامه از جمله برگزاری کرسیهای تلاوت قرآن و نشستهای تبیینی را اجرا خواهند کرد، یادآورشد: در دهه فجر یک هزار و ۲۰۰ بسته گوشت بین نیازمندان استان به همت کانونها توزیع میشود.
انتهای پیام