دکتر محمد رئیسزاده در گفتوگو با ایسنا، درباره تعیین تکلیف وضعیت بیمارستان گاندی گفت: ظهر امروز، جلسهای با دستور دادستان عمومی و انقلاب تهران برای رسیدگی به وضعیت بیمارستان گاندی، در این مرکز درمانی برگزار شد.
وی با بیان اینکه روز گذشته نیز جلسهای با مسئولان بیمارستان گاندی داشتم، اظهار کرد: در این جلسه متوجه شدم که مشکلاتی در خصوص این بیمارستان وجود دارد. این مشکلات شامل بیماران، پرسنل بیمارستان گاندی و کادر درمان این مرکز درمانی میشود.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: بیمارانی در بیمارستان گاندی حضور داشتند اما با توجه به اینکه این بیمارستان از چرخه خدمت خارج شده است، باید با اقداماتی بتوان پیگیر درمان بیماران شد. پرسنل این بیمارستان حدود ۵۳۰ نفر است؛ آنها با توجه به اینکه در روزهای پایانی سال قرار داریم نسبت به وضعیت معیشت خود احساس نگرانی میکنند.
وی درباره سومین مشکل پیش روی بیمارستان گاندی گفت: این مشکل مربوط به پزشکان و کادر درمان است که در بیمارستان گاندی خدماترسانی میکردند. شرایط باید یه نحوی باشد که کار درمانی آنها ادامهدار باشد.
رئیسزاده با بیان اینکه ارائه خدمات در بیمارستان گاندی متوقف شده، اظهار کرد: مسئولان بیمارستان گاندی در جلسهای که به دستور دادستان عمومی و انقلاب تهران در این مرکز درمانی برگزار شد، حضور داشتند. تاییدیهها و نکات ایمنی مورد نیاز برای ادامه کار بیمارستان گاندی در این جلسه مطرح شد.
رئیسزاده با بیان اینکه بیمارستان گاندی به شرط رعایت تمام استانداردها در سریعترین زمان ممکن به چرخه ارائه خدمات بازمیگردد، گفت: بازگشت بیمارستان گاندی به چرخه خدمت سبب میشود که به بیماران خدماترسانی شود. همچنین پرسنل این بیمارستان نگران معیشت خود نباشند و کادر پزشکان بیمارستان نیز به چرخه درمان بازگردند.
وی ادامه داد: هماهنگیهای خوبی میان ارگانهای مختلف صورت گرفته است؛ تصمیم بر این است که روند بازگشایی بیمارستان گاندی تسریع شود. اگر مسئولان بتوانند مجوزهای لازم را از ارگانهای مربوطه به ویژه وزارت بهداشت، شهرداری و سازمان آتشنشانی اخذ کنند، به طور قطع مسئولان قضایی برای بازگشایی هرچه سریعتر بیمارستان اقدام میکنند.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: بانکهایی در این بیمارستان وجود دارد؛ اگر این بانکها بلااستفاده باشند با مشکلاتی مواجه میشوند. فکر میکنم که این بیمارستان هرچه سریعتر به چرخه درمان بازگردد. امیدواریم که طی کمتر از یک هفته اقدامات لازم انجام و مجوزهای لازم توسط مسئولان بیمارستان اخذ شود که مسئولان قضایی بتوانند با اطمینان خاطر مجوز بازگشایی بیمارستان را صادر کنند.
وی با بیان اینکه بیمارستان گاندی دو یال دارد، افزود: نمای یال غربی دچار آتشسوزی شده بود که عمدتا محل هتل بیمارستان است. کار اصلی بیمارستان، اتاقهای عمل، بخشها در یال شرقی انجام میشود. آتشسوزی در یال شرقی صورت نگرفته و ارتباطی با یال غربی که دچار آتشسوزی شده، ندارد.
رئیسزاده ادامه داد: ضلع غربی تعطیل است و در آینده نزدیک به چرخه بازنمیگردد. تمهیدات و مجوزهایی که باید توسط مسئولان بیمارستان گاندی اخذ شود برای یال شرقی بیمارستان است. مسئولان به منظور اطمینان بیشتر استانداردهایی را برای یال شرقی که دچار آتشسوزی نشده، درنظر گرفتهاند. این استانداردها برای محکمکاری است. ساختمانی که نمای آن دچار آتشسوزی شده در حال حاضر قابل استفاده نیست.
انتهای پیام