دکتر وحید محمدیشاهرخی امروز، هشتم بهمنماه در نشست خبری اظهار کرد: چهار نفر داروساز در بیمارستان مشغول به کار هستند و از این نظر کمبود نداریم. همه نسخی که از داروخانه بیرون میرود باید توسط داروسازی که حضور فیزیکی دارد، چک شود. هر موقع از شبانهروز باید داروساز دارو را تایید کند. داروخانه نیز بدون دستور پزشک حق دادن دارو را ندارد. لذا اگر احیاناً این اتفاق نمیافتد، شهروندان موارد را اطلاع دهند.
وی ادامه داد: از نظر داروساز در شهرستان کمبود نداریم.
محمدیشاهرخی در خصوص کمبود تخت در بیمارستان ولیعصر شهرستان انار توضیح داد: نقشهای که از ابتدا برای این بیمارستان پیش بینی شده کامل و جامع نیست، بخشی که توسط دفتر فنی و خود دانشگاه بوده در ICU و CCU به بهترین شکل در حال اجراست. اتاق استراحت پزشک و حتی اتاقی برای عمل جراحی اورژانسی در ICU و CCU در نظر گرفته شده اما در بخش های بستری تخت کمتری دارند. بخش ICU و CCU و اتاق ایزوله که افتتاح شود تعداد تختها منطقیتر خواهد شد و حتی امیدواریم در آینده بتوانیم بخشی را در این قسمت ببینیم.
به گفته او، یونیت دندانپزشکی در کلینیک بیمارستان مستقر شده و با تعرفه پایینتر ارائه خدمت میکند.
رئیس دانشگاه علومپزشکی رفسنجان در پاسخ به سوالی درباره اضافه کردن پزشک به اورژانس بیمارستان انار اظهار کرد: برای فصول و اوقات پیک کار میتوانیم این موضوع را دنبال و پیگیری کنیم. استخدام در اختیار دانشگاه نیست و بعد از دو سال اولین آزمون استخدامی را داریم که تعدادی به مجموعه اضافه میشوند.
وی تأکید کرد: نیروهای شرکتی تحت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان که در انار کار میکنند، باید بومی شهرستان باشند و برای این موضوع از روز اول مصر بودیم.
رئیس دانشگاه علومپزشکی رفسنجان در پاسخ به سوالی درباره مقیم نبودن رئیس بیمارستان ولیعصر انار که سبب انتقاداتی از سوی شهروندان شده، گفت: قبلاً پزشک مقیم در انار نداشتیم اما در حال حاضر ۲۸ نفر پزشک متخصص بیتوته داریم که اتفاق بزرگی است. در خصوص موضوعی که اشاره کردید، خانم ایشان پزشک متخصص دندانپزشکی و هیات علمی دانشگاه و سابقه مدیریت شبکه بهداشت و رئیس چند بیمارستان را دارد و در حوزه درمان محور اصلی برای ما بودند. با این حال اگر احیاناً وضعیت ثبات یافت تلاش بر این خواهد بود یک نفر مقیم انار به عنوان رئیس بیمارستان ادامه فعالیت دهد که حضور پررنگتری داشته باشد.
محمدیشاهرخی از افتتاح درمانگاه بیاض در دهه فجر خبر داد و افزود: تا دو دهفته آینده درمانگاه شبانهروزی بیاض شامل داروخانه، پزشک، پرستار، تزریقات و پانسمان، مرکز جراحی محدود و دندانپزشکی به بهرهبرداری میرسد. این درمانگاه با ۲۵۰۰ مترمربع فضای فیزیکی، بزرگترین درمانگاه روستایی کشور خواهد بود و جزء محدود درمانگاههای کشور است که داروخانه ثبتشده برای خود دارد.
رئیس دانشگاه علومپزشکی رفسنجان همچنین گفت: ضریب اشغال بیمارستان انار حدود ۶۵ درصد است که نشان میدهد این بیمارستان از نظر درآمد هم وضعیت خوبی را در پیشرو دارد.
محمدیشاهرخی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۶۵ مورد عمل جراحی و در ۹ ماه اخیر ۶۰۹ مورد عمل جراحی در بیمارستان انار انجام شده ضمن آنکه ۲۱ مورد عمل چشمپزشکی در دو ماه اخیر در این بیمارستان انجام شده است.
انتهای پیام