مجتبی داوودآبادی شنبه ۷ بهمن در جلسه بررسی مسائل مرتبط با پست ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی رزن در این شهرستان، اظهار کرد: پست برق موجود شهرستان رزن به یک خط توسعه یافته که برای این امر افزون بر ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده و هماکنون در مرحله برقداری است.
وی افزود: در رابطه با پست برق سیار نیز منطقه باختر با یکی از سازندگان معتبر کشور وارد قرارداد شده ضمن اینکه قرارداد پست برق اصلی نیز منعقد شده و پست مورد نظر خریداری و در انبار برق باختر آماده بوده که به محض انجام پروژههای زیرساختی آن به محل منتقل و نصب انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت برق باخترمیزان اعتبار هزینه شده برای پروژه پست ۶۳ کیلوولت شهر صنعتی رزن را افزون بر ۸۰ میلیارد تومان برشمرد و تصریح کرد: در این پست ۶۳ کیلوولت خط دو مداره احداث کردیم تا این پست برق قابل توسعه باشد.
وی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب تولید برق کشور ۷۰۰۰ مگاوات بوده و اکنون این میزان تولید به ۱۰۰ هزار مگاوات افزایش یافته است، گفت: میزان جمعیت کشور به نسبت ابتدای انقلاب ۲.۳ افزایش داشته و تجهیزات برق کشور بیش از ۱۴ برابر شده و ایران در حال حاضر چهاردهمین کشور در تولید برق قلمداد میشود.
داوودآبادی با اشاره به اینکه در ابتدای انقلاب همه تجهیزات برق کشور وارداتی بود و در خارج از کشور ساخته میشد و کشور ایران تنها حق بهره برداری از آن را داشت، تصریح کرد: در حال حاضر طراحی، تأمین و نصب از نیروگاه و خط پست برق را خودمان انجام میدهیم و وابستگی به سایر کشورها نداریم.
وی با اشاره به شبکه برق پایدار کشور اضافه کرد: در حال حاضر در کشور ایران ۲۳ سال است که خاموشی سراسری اتفاق نیفتاده و با وجود ناترازی اقتصادی صنعت برق و خشکسالیهای سالهای اخیر، دارای شبکه برق پایدار هستیم.
داوودآبادی با اشاره به پست برق ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی رزن تصریح کرد: در بحث پست برق ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی رزن قرار بود این پروژه را در اوایل خردادماه سالجاری تحویل دهیم اما متأسفانه این قول ما به علت مشکلات نقدینگی و نامتوارن بودن اقتصاد حوزه صنعت برق از نظر میزان طلب از مشترکان و میزان مطالبات پیمانکاران از ما و نیز بحث معارضان به تأخیر افتاد و نتوانستیم به قول خود عمل کنیم.
وی افزود: برای افتتاح پست برق ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی رزن نمیتوانیم زمان معینی را فعلا تعیین کنیم اما براساس قول مساعد پیمانکار این طرح تا قبل از رسیدن به پیک بار برق فصل تابستان قابل افتتاح و بهره برداری خواهد بود.
داوودآبادی با بیان اینکه اقدامات پشتیبانی، لجستیک و نقدینگی این پروژه را وظیفه داریم تأمین کنیم، گفت: باید دیوارکشی و تسطیح زمین پست ابتدای امر بلافاصله انجام شود سپس انتقال ترانس و پست سیار به مکان جانمایی شده مورد نظر برای راهاندازی و توزیع برق بین سرمایهگذاران انجام خواهد شد.
وی افزود: با راهاندازی این پست ۶۳ کیلوولت مشکل برق واحدهای صنعتی شهرک صنعتی رزن و کل شهرستان مرتفع میشود.
فرماندار رزن هم با بیان اینکه در دو سال گذشته افزون بر ۱۰۰ میلیارد تومان به حوزه برق شهرستان رزن تزریق شده که نسبت به سالهای گذشته بینظیر بوده است، گفت: پروژه ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی رزن یکی از پروژههای ضروری برای تقویت و ارتقاء میزان ظرفیت برق شهرک صنعتی شهرستان به شمار میرود که این پروژه باید در حداقل زمان ممکن به سرانجام برسد.
علیاصغر غفاریآثار تصریح کرد: در هشت سال گذشته بخش مرکزی و بخش سردرود تنها دارای سه ترانس برق بودند که برای تقویت برق این دو بخش در یک سال گذشته ۱۳ ترانس برق راهاندازی شده است و مشکلات این دو بخش تاحدود زیادی مرتفع شد.
وی با اشاره به افتتاح پست برق ۶۳ کیلوولت ظرف سه یا چهار ماه آینده بنا بر قول مساعد پیمانکار خاطرنشان کرد: در حال حاضر در شهرک صنعتی رزن تعداد چهار واحد صنعتی و تولیدی به برق بیشتری برای فعالیت خود نیاز دارند که با راهاندازی پست ۶۳ کیلو ولت شهرک صنعتی مشکلات این واحدها مرتفع میشود.
انتهای پیام