رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان:

ظرفیت‌های آموزشی در دانشگاه جامع می‌تواند در بخش تولید و اقتصاد لرستان موثر باشد

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی لرستان گفت: با هدف ارائه آموزش‌های مهارتی می ‌توان از ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه علمی کاربردی لرستان در بخش تولید و اقتصاد استان بهره برد.

محمد خاکی امروز هفتم بهمن ماه، در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان و اتاق بازرگانی استان، با بیان اینکه این تفاهم‌نامه با هدف همکاری‌های متقابل برای ایجاد بسترهای مناسب در زمینه ارزش‌آفرینی فعالیت­‌های آموزشی، مشاوره­ای، توسعه‌­ای، کاربردی، نوآورانه و خدمات مالی طرفین منعقد شد، افزود: با توجه به رسالت و شکل‌گیری تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف ارائه آموزش‌های مهارتی، می‌توان باتوجه به ظرفیت‌های موجود این دانشگاه به ویژه در حوزه آموزش در بخش تولید و اقتصاد یاری رسان باشد.

وی بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی هدفمند، مستمر و همچنین پیاده‌سازی برنامه‌های عملیاتی سبب شده  در چند سال اخیر، رتبه‌بندی برتر اتاق‌های بازرگانی کشور را کسب کنیم.

همچنین در ادامه این جلسه سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان گفت: تقویت آموزش‌های کوتاه مدت از دیگر برنامه‌های مهم این دانشگاه به‌شمار می‌رود که با هدف مهارت‌افزایی و تولید شغل و بر اساس نیازمحور و تقاضامحور بودن، تدوین می‌شوند.

جعفری اظهار کرد: برای اولین ‌بار در دانشگاه جامع علمی کاربردی در مهرماه سالجاری در هفت کد رشته محل برای دو مرکز آموزش علمی کاربردی آریاگچ پلدختر و شیشه الیگودرز، پذیرش دانشجو به شرط تضمین اشتغال انجام شد.

گفتنی است از محورهای مهم همکاری این دو مجموعه می‌توان به برگزاری دوره‌­های آموزشی کوتاه مدت مهارتی و ضمن خدمت، برگزاری سمینارها، جشنواره ها، بازدیدهای علمی و نمایشگاه‌های تخصصی و عمومی، برگزاری رویدادهای استارتاپی، کمپ‌های کارآفرینی، ارائه خدمات مشاوره­ای و کاریابی متناسب با نیاز طرفین و امکان سنجی ایجاد مرکز علمی کاربردی اتاق بازرگانی اشاره کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402110704772
  • خبرنگار : 50177