انجام پیشرفته‌ترین جراحی مغز در بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) زاهدان

رئیس بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) زاهدان گفت: یک دستگاه کرانیوتوم مغزی که جزو پیشرفته‌ترین دستگاه های جهان در جراحی مغز می باشد در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) زاهدان نصب و راه اندازی شد.

دکتر محمدرضا میرادی در گفت وگو با ایسنا، افزود: این دستگاه کرانیوتوم به لحاظ کمک به جراح جهت افزایش ضریب دقت و سرعت، منجر به ارتقاء کیفی عمل جراحی می‌شود و از ارجاع بیماران به خارج استان، نظام سلامت را بی نیاز می کند.

وی ادامه داد: از دستگاه کرانیوتوم مغزی برای انجام جراحی مغز و اعصاب از جمله تومور، خونریزی داخل جمجمه، شکستگی جمجمه و صرع استفاده می شود.

دکتر میرادی همچنین از تجهیز آزمایشگاه بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) به دستگاه بلادگاز پیشرفته خبر داد و گفت: باتوجه به مستهلک بودن دستگاه بلادگاز آزمایشگاه، یک دستگاه بلادگاز تکنومدیکا از بهترین برندهای موجود درکشور، جهت انجام تست های گازهای خونی(ABG،VBG) ازاعتبارات بیمارستان خریداری و مورد بهره برداری قرار گرفت.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402110704678
  • خبرنگار :