دکتر «یونس احمدی» با حضور در ایسنا، اظهار کرد: طبق ماده ۷ قانون "اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی" و اصلاحات بعدی آن، هیات مقرراتزدایی و بهبود محیط کسب و کار موظف است شرایط مراحل و هزینه های صدور مجوزهای کسب و کار را شفاف و آسان کرده تا هر شهروند بتواند در سایت درگاه ملی مجوزهای کشور به راحتی از ضوابط و فرآیند دریافت مجوز کسب وکار خود مطلع گردد و مجوز مورد نظرش را دریافت کنند.
وی گفت: بر این اساس از ابتدای تیر امسال و همزمان با الزام دولت جهت صدور اولیه مجوزهای کسب و کار در درگاه ملی مجوزها، اداره کل دامپزشکی استان ایلام اقدام به تکمیل فرآیند و صدور ۱۳۰ مجوز جدید در این درگاه کرده است.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام اضافه کرد: درگاه ملی مجوزها برای همه کسب و کارها، شرایط، مدارک، زمان و هزینه صدور مجوز را اعلام کرده و به طور کاملا غیرحضوری درخواست مجوز را ثبت و اطلاعات اولیه را از متقاضی می گیرد و او را هدایت می کند تا از درگاه صادرکننده مجوز، فایل مجوز خود را بدون مراجعه و ارائه مستندات دستی، طی زمان اعلامی دریافت کند.
احمدی تصریح کرد: کارشناسان صدور مجوز این اداره کل در صورت تکمیل مدارک متقاضی در درگاه ملی مجوزها در اسرع وقت و در بازه زمانی کمتر از بازه زمانی تعیین شده درگاه، اقدام به بررسی و در نهایت صدور مجوز کسب کار حوزه های تحت نظارت دامپزشکی می کنند.
کارگروه احیاء کشتارگاه صنعتی ایلام تشکیل میشود
وی درباره آخرین وضعیت کشتارگاه صنعتی دام استان گفت: با تلاش و پیگیریهای استاندار، حوزه اقتصادی و کمیته اقدام مقرر شد کارگروهی متشکل از نمایندگان شرکت پشتیبانی امور دام کشور، سازمان خصوصی سازی و پشتیبانی امور دام استان تشکیل شود و امور مربوط به احیا مجدد کشتارگاه را فراهم آورند.
برگزاری رویداد علمی و پژوهشی در حوزه دامپزشکی در ایلام در اردیبهشت سال آینده
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از برگزاری «رویداد علمی و پژوهشی در حوزه دامپزشکی» در ایلام در اردیبهشت سال آینده خبر داد و گفت: با همکاری دامپزشکی و سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان قرار است اردیبهشت سال آینده «رویداد علمی و پژوهشی در حوزه دامپزشکی» در ایلام برگزار شود
احمدی از برگزاری رویداد علمی در حوزه کشاورزی و دامپزشکی با هدف شناسایی طرح های دانش بنیان و کارآفرین حوزه دامپزشکی در ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.
راههای پیشگیری از بیماریهای طیور در فصل سرما
وی در تشریح نکات کلیدی برای پیشگیری از بیماریهای طیور در فصل سرما نیز اظهار کرد: با توجه به فصل سرما و خطر شیوع بیماری های طیور بومی نیاز است مردم و بهره برداران به چند نکته مهم توجه کنند.
وی گفت: اولین نکته اینکه از رهاسازی طیور بومی در محله و روستا خودداری و آنها در محیط بسته و بهداشتی نگهداری شوند و مردم روستاها از خرید هرگونه مرغ و خروس از فروشندگان دوره گرد خودداری کنند چراکه این طیور ناقل بیماری هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام تصریح کرد: دارو و واکسن مورد نیاز باید از مراکز مجاز تهیه شود و باید از تماس با پرندگانی که دارای علایم بیماری هستند، خودداری و با کارشناسان نهایت همکاری را داشته باشند.
انتهای پیام