شروع به کار اولین نانوایی با آرد کامل در چهارمحال و بختیاری

امروز اولین نانوایی با آرد کامل در چهارمحال و بختیاری به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

محمدکاظم منزوی، معاون امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری چهارم بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: براساس هماهنگی کارگروه آرد و نان استان و با نظارت مرکز بهداشت امروز شاهد آغاز به کار اولین نانوایی با آرد کامل هستیم.

وی افزود: آرد سبوسدار از یکی از بهترین کارخانه‌های تولید آرد تهیه و نانوایی اقدام به پخت نان می‌کند، البته پخت این نوع نان براساس تجریه نانوا و با تخمیر کامل انجام شده که امید است در سایر شهرستان‌ها نیز این اقدام انجام و آرام آرام رویه پخت نان با آرد کامل شکل بگیرد و ذائقه مردم به سمت آرد سبوسدار و استفاده از نان کامل تغییر کند.

معاون امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: برای شروع آرد غیر یارانه‌ای در اختیار نانوا قرار گرفته است، در صورتی که توجه نانوایان به سمت پخت این نوع نان پیش رود قطعا آرد یارانه‌ای در اختیار نانوایان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به وجود ۹ کارخانه فعال تولید آرد در استان، ادامه داد: در حال حاضر یک کارخانه آرد برای پخت نان کامل در نظر گرفته شده که در صورت افزایش تقاضا از دیگر کارخانه‌های آرد استان نسبت به تامین آرد سبوس‌دار کمک خواهیم گرفت.

در ادامه بهروز میرزایی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به عرضه نان کامل و باکیفیت به منطور تامین سلامت مردم، گفت: باتوجه به سبوس‌گیری کمتری که از این آرد انجام می‌شود باید استفاده از نان کامل به عنوان یک فرهنگ در میان مردم گسترش یابد.

وی بیان کرد: قطعا حمایت‌ها انجام می‌شود و گندم باکیفیت برای تولید آرد در اختیار کارخانه قرار می‌گیرد که خروجی آن آرد کامل و باکیفیت خواهد بود، کما اینکه در ابتدا مقاومت‌ها از سوی نانوایی‌ها برای پخت نان کامل وجود داشته اما با برگزاری جلسات و دوره‌های آموزشی بر این باورند که آرام آرام به این سمت و سو حرکت کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402110403211
  • خبرنگار : 50123