میثم صابریون چهارشنبه ۴ بهمن در نخستین آیین تجلیل از فعالان و کنشگران امر به معروف و نهی از منکر استان همدان، با بیان اینکه یکی از وظایف ذاتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر ترغیب و تشویق است، اظهار کرد: آیین تجلیل با این رویکرد برگزار میشود و از هشت قشر مختلف که در زمینه احیای این فریضه مهم نقشآفرینی کردند، تجلیل صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه اصل امر به معروف و نهی از منکر در قانون اساسی بر سه محور مردم بر مردم، مردم بر دولت و دولت بر مردم تعریف شده که برگرفته از آیه ۷۱ سوره توبه است، افزود: یکی از وظایفی که بر عهده ستاد گذاشته شده بسترسازی، تسهیلگری، پشتیبانی و حمایت از آمران به معروف و کنشگران این عرصه است که اقدامات خود را ذیل کارگروههای تخصصی در طول سال دنبال میکنند.
صابریون بیان کرد: در حوزه مصوبات شورای عالی فرهنگی تعیین شاخصهای عفاف و حجاب ابلاغ و آموزش و نظارت از وظایف ستاد معرفی شده که این مهم در سال ۱۴۰۱ و سالجاری به همت کنشگران انجام و در حوزه مردمی نتایج حاصله به مدیر ارشد استان ارائه شد.
وی مطرح کرد: در تشکلها و سازمانهای دولتی لازم است آموزشهایی ارائه شود تا این فریضه عالمانه و مدبرانه براساس فرمایشات مقام معظم رهبری مورد اقدام قرار گیرد به طوریکه این آموزشها در شش سطح توسط مربیان ستاد و با هماهنگی معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه در حال انجام است و فاز بعدی این آموزشها در سطح مساجد انجام خواهد شد.
صابریون تصریح کرد: میدانداران عرصه امر به معروف، نیروهای فراجا به عنوان ضابطان امر به معروف در جامعه هستند و در این زمینه آموزشهای لازم به صورت مرکز به مرکز در سطح استان انجام گرفته است و در حوزه دستگاههای اجرایی نیز مطالبهگری فعال شده و راهکاری به جز مطالبهگری هم نمیتوان داشت.
وی با بیان اینکه در ایام دهه فجر نرمافزار مطالبهگری مردمی «سو» در استان رونمایی و راهاندازی خواهد شد، خاطرنشان کرد: اگر امروز اقامه امر به معروف و نهی از منکری در جامعه صورت میگیرد لازم است از این فعالان و کنشگران حمایت شود که ستاد این رسالت را بر عهده دارد.
به گزارش ایسنا، در پایان از سرود «لبخند خدا» با محوریت عفاف و حجاب کاری از گروه سرود انوارالمهدی(عج) رونمایی شد در ضمن از ۳۰۰ نفر از فعالان و کنشگران امر به معروف و نهی از منکر استان تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام