به گزارش ایسنا، بر اساس بررسی نقشههای پیشیابی و تحلیل الگوهای همدیدی ، وضعیت هوای استان طی پنج روز آینده آسمان نیمهابری و با فعالیت سامانه بارشی بهویژه در بخشهای شمالی و غربی استان بهتناوب در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر، بارش باران و وزش باد، نیمهشمالی بارش باران با احتمال بارش برف و در ارتفاعات بارش برف و مه گاهی وزش باد شدید و کولاک برف پیشبینی میشود.
طی این مدت در بعضی ساعات وزش باد شدید بهویژه در نیمهجنوبی استان مورد انتظار است.
براساس این گزارش، آسمان تهران فردا( ۵ بهمن) نیمهابری و در بعضی ساعتها افزایش ابر و بارش پراکنده، گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و در روز جمعه ( ۶ بهمن) نیمهابری، بهتدریج ابری و اواخر وقت بارش پراکنده با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه توچال با ۷- کمینه دمای درجه سانتیگراد، سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته درتهران بارندگیهایی ثبت شده است که بر اساس گزارشهای اداره کل هواشناسی استان تهران بیشترین میزان بارندگی مربوط به ایستگاه آبعلی با ۱۷.۱ میلیمتر است.
ایستگاههای دیگرنیز بارندگیهایی دریافت کردهاند که میزان آن در دماوند ۱۶.۴ میلیمتر، شمیرانات- اقدسیه ۱۳.۶ میلیمتر، میگون ۱۳.۴ میلیمتر، پردیس ۱۲.۹ میلیمتر، لواسان ۹.۸ میلیمتر، شرق تهران ۸.۷ میلیمتر، فیروزکوه ۷.۸ میلیمتر، ورامین ۶ میلیمتر، فرودگاه امام خمینی(ره) ۴.۴ میلیمتر، فرودگاه مهرآباد ۳.۸ میلیمتر و شهریار ۱.۱ میلیمتر بوده است.
به گزارش ایسنا، اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از ادامه فعالیت سامانه بارشی، بارش باران در نیمهشمالی استان باران و احتمال برف در نواحی سردسیر و مرتفع، بارش برف، وزش باد شدید موقت، در نواحی کوهستانی کولاک برف و مه از صبح پنجشنبه تا یکشنبه ( ۵ تا ۸ بهمن) در تهران بهویژه در نیمهشمالی و ارتفاعات خبر داد.
بر اثر این مخاطره جوی احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل جادهای، ریلی و هوایی، امکان مسدود شدن راههای ارتباطی روستایی در نواحی کوهستانی، احتمال بهمن، امکان آبگرفتگی معابر پیشبینی میشود.
اداره کل هواشناسی استان تهران برای جلوگیری ازآسیبها و مخاطرات ناشی از این شرایط جوی، عدم استقرار در بستر مسیلها و رودخانههای فصلی، آمادگی راهداری جهت برفروبی در گردنهها و مناطق سردسیر، پرهیز از سفرهای غیرضروری، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانهها، اجتناب از فعالیتهای کوهنوردی، محدودیت در فعالیتهای عمرانی، آمادگی دستگاههای اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانالها و آبروها همچنین صرفهجویی در مصرف حاملهای انرژی را توصیه میکند.
به گزارش ایسنا هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیدهای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر میشود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیدهای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار میگیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
انتهای پیام